Máte někdo typ co vypnout aby to nejelo? Napadá mě spoustu věcí ale pokaždé při zapomenutí by to uložilo chybu v ŘJ a to se mi nezdá moc dobré . Máte někdo něco podobného?
manli2 píše:no je to tajný vypínač a když ti to řeknem tak už tajnej nebude
Já nechci vědět kde ho máš schovanej. Jde mi o to co odpojit aby to nešlo a nehlásilo chybu a odpojovat napájení ŘJ mi příjde zbytečné, protože zloději si kvuli imobilizéru nosí vlastní ŘJ která má i vlastní napájení a pak stačí jen sundat podběh kola a prehodit dva konektory a je to.
U benzinu je asi dopravní palivové čerpadlo které zároveň dělá tlak do vstřiku? Nafta má vysokotlaké čerpadla a Astra asi i dopravní. No skusím to najít ve schematu, snad nic nepo..ru. Dík
Nechci tady bonzovat, ale zkus napsat sz Polštářkovi.... Ta tam něco podobného má
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
když má to palivové čerpadlo svoje relé,nešlo by ten vypínač táhnout někde právě od relátka?nebo nebylo by snažší pod zadním sedadlem co je víčko na nádrži s eletrikou to táhnout od čerpadla někam k tunelu a tam někde vypínač uschovat,hlavně jak jej přerušit a co?