Ručná brzda zle funguje
Re: Ručná brzda zle funguje
Neviem, za tri roky co mam Corsu - tam su bubny, sa mi nikdy nestalo ze by mi rucka zamrzla...Pouzivam ju denno denne, nakolko byvam v kopci.A aj v Nitre byva cez zimu obcas -10°C a viac.
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
jj.. buď rád že takové věci nemusíš řešit.. já měl problémy s kadettem. a přijít na to ráno když musíš do práce.. od té doby raději nezatahuji na žádném autě..langdon2 píše:Neviem, za tri roky co mam Corsu - tam su bubny, sa mi nikdy nestalo ze by mi rucka zamrzla...Pouzivam ju denno denne, nakolko byvam v kopci.A aj v Nitre byva cez zimu obcas -10°C a viac.
edit: samozřejmě, že přes den normálně používám ručku pro kratkodobé používání, ale přes noc už ne...
Naposledy upravil(a) funzoo dne 30 lis 2010, 15:49, celkem upraveno 1 x.
Mozno zmenim nazor, ked sa mi to stane..
No raz sa mi to stalo...este ked som mal na Astre Bubny...ale tie uz boli v dezolatnom stave...poriadne ani nebrzdili, aj runa tam uz nebolo bohvieco..tak som bubny zahodil, a dal kotuce.
Auto brzdi ovela lepsie, a rucna, jedna basen.
No raz sa mi to stalo...este ked som mal na Astre Bubny...ale tie uz boli v dezolatnom stave...poriadne ani nebrzdili, aj runa tam uz nebolo bohvieco..tak som bubny zahodil, a dal kotuce.
Auto brzdi ovela lepsie, a rucna, jedna basen.
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Neporadil by mi někdo, jak se zorientovat v těch 5-ti možnostech délek lanovodů? I když zadám třeba na http://www.automedik.cz r.v. model atd, tak mi to nabídne 5 možností jako jinde Jak zjistím který přesně tam půjdou? To je mám nejdřív vytáhnout a změřít nebo jak?
Díky
Díky
Opel Zafira 1,8 16V (2003) 92kW Z18XE
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
pokračujeme tady https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 5&start=15
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........