Spotreba benzinu 1.2, 1.4, 1.6, 1.8, 2.0, 2.2
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Muzete nekdo nahodit spotrebu dle TP u 1.6 16V 74kw kombi? mesto, mimo mesto, komb? dik
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
dik, predpokladam ze rok vyroby neni rozhodujici? X16XEL?Raven píše:spotřeba podle TP je 9,7 / 5,8 / 7,2
je to pro 1,6 16V Caravan
ja jen abych mel srovnani pro svuj motor s automatem, o kolik se to lisi.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
spotreba
jsem novym clenem tohoto servu tak vas vsechny zdravim.vlastnim opel kadet cabrio ve velice dobrem stavu a nechal jsem si upravit motor a musim rict ze to spotrebe hodne pomohlo,ale pokud vykon nevyuzivam.kdyz jezdim normalne nechavam motor zvolna vytacet a zbytecne to netocim,proste se kocham krajinou a uzivam si to tak se spotreba pohybuje na 5,5 litru nejmin jsem se dostal na 5,2
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: spotreba
tak to je super, ale tady se resi spotreba astry G, tak svuj prispevek priste pis do novyho tematu. dekujicabrio píše:jsem novym clenem tohoto servu tak vas vsechny zdravim.vlastnim opel kadet cabrio ve velice dobrem stavu a nechal jsem si upravit motor a musim rict ze to spotrebe hodne pomohlo,ale pokud vykon nevyuzivam.kdyz jezdim normalne nechavam motor zvolna vytacet a zbytecne to netocim,proste se kocham krajinou a uzivam si to tak se spotreba pohybuje na 5,5 litru nejmin jsem se dostal na 5,2
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: spotreba
to je jako kdybych ja vlezl na www.kadett.cz a zacal tam nekomu nutit spotrebu svy astrycabrio píše: dobra.omlouvam se necekal jsem ze tu najdu odpor,chapu ale.