traslave rozbiehanie
Re: traslave rozbiehanie
Koleso, a jaký rameno myslíš? To co je součástí silentbloku, nebo celej držák co je na blok?
END
- Reklama
no me zas prijde, ze to cuka kdyz to nakopnu a sytic hodne syti a hned jedu... Dycky pockam az to klesne tak na 2l/hod a pak vyrazim uplne bez problemu Jinak kdyz jedu hned, tak to samozrejme po chvilce prestane
U mňa to robí spojka za studena. Nie je to tým, že by som sa nevedel rozbehnúť. Za studena to škube ako blázon ale našťastie len chvíľu. Príčinu ale nepoznám.Pochybujem u mňa, že by to robilo niečo na náprave. Mám len 24.000 km a je to len za studena jeden - dva rozjazdy a ide ako po masle. Niekto tu tuším písal, že mu to robí, keď je vlhko a samozrejme studený motor. Riešim to tak, že nechám spojku pri prvom rozjazde prešmykovať na začiatku záberu. Vtedy to nie je tak markantné a občas sa mi podarí to úplne zakamuflovať.
Astra II
No páni už aj mne sa to dvakrát stalo. Ako pršli mrazíky, Astra sa zastudena triasla pri rozbiehaní. Je to ale niečo s motorom...
Opel Astra Classic II 1,4 16V Twinport (Z14XEP) 5dv.
aj ja to mam tak isto, jeden, max dva rozbehy a uz mi to netrasie, kamos to iste, ja mam 17k a kamos 25k, takze to bude asi normalne
Tak mi psal langdon 2 vyměnil zatím přední silentblok a třesení vozu zmizelo,na ostatní silentbloky se podíva až prý bude tepleji. Takže měl stejnou závadu jako jsem ji popsal já.
Diagnostika OP COM Chomutov a okolí
tak tak, to rozbiehanie je lepsie....ale teraz mi pre istotu trocha chveje volant...no nic, budem muset asi pomenit aj ostatne silentbloky...a cert to vem...
Nejaku uroven predsa to vozenie v Astre musi mat....
Nejaku uroven predsa to vozenie v Astre musi mat....
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
U mňa je príčina v spojke. Inak by to nereagovalo, tak ako popisujem.
Astra II