Problem s cyklovacem steracu ?
Problem s cyklovacem steracu ?
Cau mam dalsi dotaz . Kdyz zapnu sterace tak mi nefunguje cyklovac. Prvni a druha rychlost beha v pohode ale cyklovac zapne sterace a necha je viset treba uprostred okna tak musim trochu hejbnout packou aby se treba na potreti srovnaly zpatky tak jak maji byt. A tak je to porad takze nic moc kdyz jen lehce prsi . Nevite cim by to mohlo byt jestli packou nebo motorkem a nebo jak to vyzkouset ? Dikes
Naposledy upravil(a) hnizdo2 dne 25 lis 2010, 21:25, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problem s cyklovacem steracu ?
Tohle bych spíš viděl na relé cyklovače, zkus ho vyměnit
Vauxhall Astra 1.4 16v 90 koníků, 06/1999, holt už má 11 let a 316 000 km za sebou :-)
Opel Vectra C Caravan 1.8 16v 90KW... To je jiný kočár
A kde ho prosim te najdu ? Tak nejak autum moc nerozumim ale to je asi videt co ..
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Kdepak bys ho hledal?Vše řídí multitimer.Je tady na foru hafo psaní o něm.MaR píše:Tohle bych spíš viděl na relé cyklovače, zkus ho vyměnit
Hnízdo,do toho raději nelez,chce to trochu něco málo o tom vědět.
No v podstatě jo. Takže nejdřív trochu upřesni, co máš za zafiru. Jinak soudě podle té mojí, intervaly řídil multitimer ( už jsem to předělal na paměťový cyklovač). A ten spíná relé. Takže buďto spíná na velice krátký čas anebo je něco s doběhovým kontaktem v motorku stěračů.
Když stíráš bez cyklovače, poloha 1 a 2, vrací se stěrače do základní polohy?? Zapneš stírání, hned vypneš, dojdou stěrače až dolů??
EDIT : Denny mě předběhl, vše je adresováno na hnízda
Když stíráš bez cyklovače, poloha 1 a 2, vrací se stěrače do základní polohy?? Zapneš stírání, hned vypneš, dojdou stěrače až dolů??
EDIT : Denny mě předběhl, vše je adresováno na hnízda
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
mam Zafiru 1,8 16V 85KW automat r.v.1999. Kdyz zapnu na 1 nebo 2 polohu a hned vypnu tak se vrati hned zpatky dolu a je to ok ale kdyz zapnu cyklovac a hned vypnu tak zustanou uz viset a musim zase uz hejbnout packou aby se pohnuly
Tak zkus vyposlouchat, jak cvaká relé. Mělo by to být v intervalu cca 0,5 sec.
Posuň páčku na cyklo, ozve se cvak, stěrače se rozjedou , pak cvak, ale mělo by to stírat dál.
Posuň páčku na cyklo, ozve se cvak, stěrače se rozjedou , pak cvak, ale mělo by to stírat dál.
To dal ale prave nestira a zustane to uprostred okna tak zase hejbnu packou a zustane to ve 3/4 okna ale uz treba zase na ceste dolu. Jsem z toho gumovej
To je jasné, jen jsem chtěl vědět, jestli to způsobuje to relátko, potažmo multitimer. Proto se na to ptám.
A co teda radis ? Asi to mam dat nekam kde tomu rozumi co..
To je pochopitelně taky řešení Až půjdeš do auta , tak to vyposlechni a napiš. Jestli ti stěrače umřou při cvaknutí...
tak jsem to byl v aute zkusit . Tak to cvakne akorat jednou jak to dam na cyklovac a pak uz je mrtvo
-
- Kontaktovat uživatele:
denny píše:Kdepak bys ho hledal?Vše řídí multitimer.Je tady na foru hafo psaní o něm.MaR píše:Tohle bych spíš viděl na relé cyklovače, zkus ho vyměnit
Hnízdo,do toho raději nelez,chce to trochu něco málo o tom vědět.
Tak to se omlouvám za mystifikaci, měnil jsem relé za paměťový cyklovač, tak jsem mě za to že to je od cyklovače
Vauxhall Astra 1.4 16v 90 koníků, 06/1999, holt už má 11 let a 316 000 km za sebou :-)