Astra G 1.7.DTI ( 01 ) už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
Děkuji APiKovi za rady a pomoc po telefonu. Nakonec si české ručičky poradily Už vím, který kabel bude ten osudný Jen ještě vymyslet to umístění vypínače, aby nevedl kabel přes 1/3 auta
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Navážu a také poděkuji Peterovi za kola.
Vše v super stavu a s hladkým průběhem.
Tedy až na naší českou poštu. Ta jako vždy nezklamala.
Takže moc díky Peter
Moc rád bych poděkoval všem kteří sem přispívají a předávají své zkušenosti.Protože jak se říká že každá rada drahá tak tady je spousta rad k nezaplacení. Svou astru mám krátce, ale tady jsem našel vždy co mě trápilo na mém autě. Tak moc dík všem.
Díky moc ASE teamu za dnešní dřinu na černém pekáči. Je to radost vidět profíky v akci, a navíc jako vždy skvělej pokec s Dennym, Helčou, Mírou, Apikem.
Díky moc!!!
Tak opět musím poděkovat Dennymu a celému ASE týmu a zejména Jardovi za perfektní, rychlou a profesionální údržbu mého červeného přibližovadla. EGR zaslepen, tyčky stabilizátoru vyměněny a klapka vyčištěna. Ještě jednou velké díky.
www.LPG-OBCHOD.cz
Přestavby na plyn LPG s nádrží místo rezervy, homologací a zápisem do TP.
Zdarma ochrana ventilů originál www.FLASHLUBE.cz
1Km na benzín = 2.70 Kč nebo 1Km na plyn LPG = 1.30Kč. Úspora na 1Km = 1,40 Kč !
Litr plynu LPG 14 Kč - Litr benzínu 34 Kč (7/2018)