Půlnoční pokecík:)
-
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
jééé,děkuji,taková pocta,no snažím se leštit i ty chromové doplnky,též nemám rád otisky prstů,prach a jiné ošklivosti,přesto co se týče leštění,jsou tu jiní borci na které stále nemám,Yanek,Zdenda Lbc,ten má naleštěný i motorxpolstarekx píše:to neznas pepcu, ma vzdycky vsechno cistounky a nalesteny ....
ano stříbrná,a s doplnkama v chromu což mně tu je vytýkáno,haněno,bohužel,si musím postěžovat,prý chromovej blázen,a ještě si dělají šoufky ze švédské utěrky,ale od jarního srazu v Milovicích jí používá stále vícero astráků,jenže tajně aby to nikdo neviděl,tedy až na Zdenka,přesto mně říkají pepca švédská utěrka,jsou to pacholci,víš,jinak je má láska na foru vaše auta,pepčovo mazel,první fotky jsou ještě obyč,změny a doplnování proběhlo během tohoto roku,málem bych zapomněl,cítím s tebou a držím zároven smutek, je mně líto tvého vozidla č.jedna,snad se zadaří a dáš ho postupně do pojízdného stavu,nebylo by lepší sehnat celý motor?nadupanější?no nebudu tě ovlivnovat,to mně nepřísluší,držím palce.tweetyna píše:neviděla...ale je stříbrnej ne? na stříbrnym autě tak není vidět když je opatlaný....ale já neprojdu okolo chromový věci abychjí nenaleštila....nějak jsem na to nemocná...pepca píše:no asi jsi vlastně neviděla mojeho mazlíka,jinak bys pochopila,ale to nic,dobrýtweetyna píše: co co co?
-
- Bydliště: Karlovy Vary+Litoměřice+Praha Auto: VW Scirocco MKII + Opel Astra F + Škoda Favorit 136L
- Kontaktovat uživatele:
Pepca: a sakra... no já miluju chrom, to jestli někdy uvidím tvoje auto live tak se asi.... já sice s leštěním auta moc nepřeháním ale už se mi všichni smějou, že když se někde sejdem, obejdu auta a přeleštim jim znaky než si sednu k ostatním... magor no... a co jsem nikdy nečekala - tudle jsem stála znuděně na parkovišti a urputně leštila bleska v kruhu
a děkuji za soustrast... ale motor už asi měnit nebudu, jestli tak ten samej, kterej doma mám...o silnějším jsem přemýšlela ale vzhledem k tomu že už tohle auto jsem s bráchou stavěla svépomocí půl roku tak se mi nechce do toho jít znovu a celý auto rozebírat, měnit elektriku, podvozek atd... nehledě k tomu, že už není ani kde... no dobře....možná že pokud bude Milka stále zlobit, tak k tomu rozebrání a výměně motoru za lepší dojde... kdo ví....
a děkuji za soustrast... ale motor už asi měnit nebudu, jestli tak ten samej, kterej doma mám...o silnějším jsem přemýšlela ale vzhledem k tomu že už tohle auto jsem s bráchou stavěla svépomocí půl roku tak se mi nechce do toho jít znovu a celý auto rozebírat, měnit elektriku, podvozek atd... nehledě k tomu, že už není ani kde... no dobře....možná že pokud bude Milka stále zlobit, tak k tomu rozebrání a výměně motoru za lepší dojde... kdo ví....
-
- Kontaktovat uživatele:
njoooo moturek jde nejhur kdyz je zapatlanej, ale v praze je naka firma ktera ho umeje a pak vypada jak novej jen si ted nevzpomenu jak se ta firma jmenuje....pepca píše:jééé,děkuji,taková pocta,no snažím se leštit i ty chromové doplnky,též nemám rád otisky prstů,prach a jiné ošklivosti,přesto co se týče leštění,jsou tu jiní borci na které stále nemám,Yanek,Zdenda Lbc,ten má naleštěný i motorxpolstarekx píše:to neznas pepcu, ma vzdycky vsechno cistounky a nalesteny ....
ale lesteni je spravny.... auto je vizitka cloveka
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nevíš kde je ta firma? By se mi to zrovna hodilo, páč ten můj motor je jako prase..xpolstarekx píše:njoooo moturek jde nejhur kdyz je zapatlanej, ale v praze je naka firma ktera ho umeje a pak vypada jak novej jen si ted nevzpomenu jak se ta firma jmenuje....
Astra G coupe Z22SE
-
- Kontaktovat uživatele:
njooo ja si to nepmatuju melo to nak tri pismenka v nazvu, nak MBH nebo MZH nebo ja nevim, zeptam se kamosewlcak píše:Nevíš kde je ta firma? By se mi to zrovna hodilo, páč ten můj motor je jako prase..xpolstarekx píše:njoooo moturek jde nejhur kdyz je zapatlanej, ale v praze je naka firma ktera ho umeje a pak vypada jak novej jen si ted nevzpomenu jak se ta firma jmenuje....
Tak mě tu máte
-
- Kontaktovat uživatele: