Nejen,že policajti můžou bručet.Ti budou bručet na 1000% a tebe to bude stát nemalý peníz na pokutách při každé kontrole.A věř tomu,že tě zastaví pokaždé když tě uvidí na silnici.A to je ještě ta lepší varianta.Kamarád se vrátil z USA a přivezl si Infinity.Zastavovala ho snad jaždá hlídka.2x jsem u toho i byl.Nejdřív mu pěkně domluvili a pak dostal flastr.Asi po půl roce potkal nějaké hodně aktivní soudruhy a auto musel odstavit,protože neodpovídá českým předpisům a tudíž není způsobilé k další jízdě.Takže zavolat odtahovku a auto nechal upravit.Taky mu pořád svítily přední blinkry+zadní blikaly červeně.kabrioletak píše:Ahoj,jit to pujde ale s velkou pravděpodobnosti to nepujde zas tak lehce,ale mit to tak spravně nemužeš,policejni kontrola muže bručet a technicka ta ti to nenechá.US car to u některých typech má,ale unás se to musí předělat jinak,a nebo to má přidavné poziční světla.
Svítící blinkry ala US cars
Re: Svítící blinkry ala US cars
- Reklama
-
A co to tak dát do mlhovek u Zafiry?Líbí se mi když svítí,ale nechci oslňovat protijedoucí.
Opel Zafira A 1.8 16V X18XE1
- woodoo
- Kontaktovat uživatele:
co to je za nesmysl ..nic bych jim nepodepsal... že mám dovezenou ameriku a má poziční světla je přeci nemusí vůbec zajímat pokud to prošlo technickou a pokud je to na US papírech tak už vůbec ne ..co kdybych přijel s angličanem tam mi dají flastr že ,á volant na druhé straně??? ..třeba Volvo to má standartně montované a pro evropský trh ... jáj je mám už na druhém autě a nikdy jsem neměl problémi s bengama...
Alu Borbet A, ABS, 4xAirBag, AC Klima, Kůže, sníženo, coupe nárazník, USA budíky a 5.té dveře.....
Čalounění sedadel do Kůže
!!!!Air-Brush!!!!
http://www.woo-doo.eu/
- Hlasuj : https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=16&t=15004
- kabrioletak
Jak jsem řekl mít to nemůžeš,přesně jak píše člen LAPE.Vím sám jaké je to na Maximě která je dovezená z ameriky.Přední blinkry pořád svítí jako poziční světla a pak blikají.U zadních to bylo obdobné.Upravovali se jen ty zadní plus se muselo dodělat mlhové světlo.Přední se nechala,ale a to opakuji NEMŮŽE TO TAK BÝT!!!!A jak píše LAPE že jak policajti uvidí takový vůz tak tě pokaždé vezmou je zase trošku rozpoluplné.Maxima je na očích policajtum často a docela i co se týče policejních kontrol na silnicích a ANI JEDNOU se na světla neptali,a to myslím vážně !!!Takže je to spíše o jak kterým přístupu.Je také pravda že policejní kontrola má právo auto které nesplnuje podmínky k provozu odstavit,na to má právo.A co se týče technické kontroly,tak je to spíše o známosti a nebo přimhouření oka.
Co se týče homologace amerických aut u nás,tak dané auto musí splnovat evropské normy které tady platí a pokud je nesplnuje,musí je nahradit dílami evropské verze,pokud se daný typ pro evropský trh dělal.Pokud je ale auto určeno jen pro americký trh a na evropském neexistuje,je vlastník povinen upravit tak aby splnilo dané nařízení a normy.Muže si samozřejmě vlastních zažádat o vyjímku,která se pak řeší ivnvidualně.
Co se týče homologace amerických aut u nás,tak dané auto musí splnovat evropské normy které tady platí a pokud je nesplnuje,musí je nahradit dílami evropské verze,pokud se daný typ pro evropský trh dělal.Pokud je ale auto určeno jen pro americký trh a na evropském neexistuje,je vlastník povinen upravit tak aby splnilo dané nařízení a normy.Muže si samozřejmě vlastních zažádat o vyjímku,která se pak řeší ivnvidualně.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mi se to líbí, stále více nad tím přemýšlím. Benga mně nestaví, tak bych si to jednou možná užil.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- kabrioletak
Radoši taky se mi to líbí a když jsem koukal na astru tak by se mi to tak líbilo Ale muselo by to svítít jen blinkry ve světlech na boku na blatníku ty ne.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No dyť jo, jen v předních světlech. Nic víc. Sada jsou dva kusy, tzn., levá a pravá strana. Akorát to zvýšili na 430 Kč.
Taký postreh, preco by za pozicky na astre pcovali policajti, nové bmw má v predu tiez pozicky a np, kamara ma escalade a tiez ma pozicky a tiez ok, a konieckoncov na 3 golfe som to videl tiez a neviem otom ze by zato bol nejaky rozruch
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
- woodoo
- Kontaktovat uživatele:
Radoš 92 píše:No dyť jo, jen v předních světlech. Nic víc. Sada jsou dva kusy, tzn., levá a pravá strana. Akorát to zvýšili na 430 Kč.
radoši ti je sestavim za 100,- obě...
Alu Borbet A, ABS, 4xAirBag, AC Klima, Kůže, sníženo, coupe nárazník, USA budíky a 5.té dveře.....
Čalounění sedadel do Kůže
!!!!Air-Brush!!!!
http://www.woo-doo.eu/
- Hlasuj : https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=16&t=15004
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
V prosinci jsem zaplatil a nic nemám ještě...
nj pane, kdyby jste obednal na animal shopu, tak se Vam to nestane http://www.vwmaniac-club.cz/Blue/?754,u ... hny-modely
Jde to pres diagnostiku nastavit ...na VW de 100% a tou samou cestou to jde i na Opla.
Z20LET Coupe in Schwarz... One of my dream comes true...
nejde, RomanK to tu uz psal
- Jeena
- Kontaktovat uživatele:
sousedka si z jůesej dovezla tojotu rav4 a taky má oranžový pozičky a taky OK, nicméně na áťu teda e-eeShuya píše:Taký postreh, preco by za pozicky na astre pcovali policajti, nové bmw má v predu tiez pozicky a np, kamara ma escalade a tiez ma pozicky a tiez ok, a konieckoncov na 3 golfe som to videl tiez a neviem otom ze by zato bol nejaky rozruch
ASTRA G Caravan 1.4 16V (X14XE) Edition 2000