Vie mi niekto poradiť???
mam ročnu ASTRU 1,4 twinport ,najazdenych 25 tis.km a nad 120km/hod mi jemne vibruje volant ,stale az do 180km/hod.V kolesach to nie je,skusal som letne,zimne,2 krat inde prevazene.
Nasiel som clanok kde ako minus pre Astru,bol prenos vibracii z napravy do volantu.
Da sa to nejak odstranit,načo sa zamerať???
S kolesami som robil vsetko mozne,elektrony aj plechace su nove,prevazene na dvoch nezavislych prevazovačkach.
V servise mi dali vyskusat Astru,ktora mala 239km,testovacie auto a robilo to tiez a snad aj horsie,ale mne to po kupe nerobilo,az po vymene kotucov,ktore mi odišli po 10 tis.km.
Zeby nevydareny kus ???
Mě také vybruje volant, když jedu víc jak 130km/h.... Původně jsem si myslel, že je to silnicí ( vyjeté koleje od TIR a pneu 195X15 R15 ). Ale začínám se zde dovídat, že by to mohlo být i něčím jiným, ale jinak šlape super Asrulka
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
TJN a pokud bude zima nadělovat jako loni, tak dáme 195X60 R15
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Tak vcera som vymenil fungel nove kotuce/ZIMMERMANN/ a nove platnicky/Ferodo DS2000/ a vibruje ten volant este viac.
Uz ozaj neviem kde mam hladat,robili aj kontrolu napravy,vsetko sedi,a to vibrovanie je aj bez aj pod plynom.