Denní svícení
- Reklama
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: Denní svícení
jj, je jedno a cena je v Opelu
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
technicka otazka-jde udelat denni sviceni(automaticke rozsviceni svetel/rele) tak aby svitil jenom predek a zadek ne? a kdyz prepnu spinac svetel tak se vse rozsviti tak jak ma?jen me to napadlo jestli by stacilo odpojit nejaky kablik u rele
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Určitě by to šlo, ale byla by to trochu větší drátařina. Mluvím o Géčku. Pár spojů mezi předními a zadními světly by se muselo rozpojit a dodělat požadovanou přepínací logiku. Jestli budu mít během dne příležitost, podívám se do schémat, co by bylo třeba.
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
V konektoru pro relé denního svícení jsou dva samostatné vývody: šedozelený pro obrysová světla a osvětlení přístrojů a žlutý pro přední potkávací (tlumená) světla.
Pokud nechcete při denním svícení rozsvěcet přední a zadní obrysová světla a osvětlení přístrojů, stačí z konektoru vysunout šedozelený drát.
Pokud nechcete při denním svícení rozsvěcet přední a zadní obrysová světla a osvětlení přístrojů, stačí z konektoru vysunout šedozelený drát.
Je to tak, prošel jsem schemata a je to jak píše mira. Automatika používá 2 relátka, takže relé pro obrysovky buď vyblokuješ nebo odpojíš ten drát , co zmiňuje mira.
Já mám vlastní konstrukci, takže jsem originál opel automat neviděl. Ale zřejmě má 2 relátka.
Pokud to takhle usocháš, tak na automat budou svítit jen přední potkávací světla a po manuálním přepnutí přepínače světel do polohy obrys budou svítit zadní obrysovky, spz a bude fungovat regulace podsvětlení, nicméně ve předu budou svítit potkávací světla. V poloze přepínače světel na potkávací auto svítí jak má. Po vypnutí přepínače světel se vracíš na automatiku.
Já mám vlastní konstrukci, takže jsem originál opel automat neviděl. Ale zřejmě má 2 relátka.
Pokud to takhle usocháš, tak na automat budou svítit jen přední potkávací světla a po manuálním přepnutí přepínače světel do polohy obrys budou svítit zadní obrysovky, spz a bude fungovat regulace podsvětlení, nicméně ve předu budou svítit potkávací světla. V poloze přepínače světel na potkávací auto svítí jak má. Po vypnutí přepínače světel se vracíš na automatiku.
takze staci odpojit jeden kablik sedo zeleny? a hotovo? tak sem to pochopil je to tak diki hosi sikulky proste chci jenom aby se mi rozsvitily predni svetla na automatiku a kdyz prepnu vypinacem v noci aby svitilo vsechno tod vse
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Už jsem se naučil číst
Takže když odpojíš ten šedozelený, nebude krabička fungovat. Tudy vede napájení přes pojistku.
Nejjednodušší je odpojit výstup č.2 toho konektoru. Podle schematu je to šedočerný drát tloušťky 2,5 ( GYBK 2,5). To je výstup relé obrysových světel
Takže když odpojíš ten šedozelený, nebude krabička fungovat. Tudy vede napájení přes pojistku.
Nejjednodušší je odpojit výstup č.2 toho konektoru. Podle schematu je to šedočerný drát tloušťky 2,5 ( GYBK 2,5). To je výstup relé obrysových světel
diki takze fialovy jo
Mike.S mal si pravdu stojí to 53eur díky
síce doteraz ma stála od kúpy kvantum bubákov no rozhodne si to kúpim
len sa ma snažili ojebať že sa to musí naprogramovať , alebo neoriginálne za 27 eur a robota cca 70 eur no hahaha zmrdi reku to skúšajte na niekoho iného odo mňa peniaze za nič nevymámite
veď teda ho potom nacvaknem a ide že ???
síce doteraz ma stála od kúpy kvantum bubákov no rozhodne si to kúpim
len sa ma snažili ojebať že sa to musí naprogramovať , alebo neoriginálne za 27 eur a robota cca 70 eur no hahaha zmrdi reku to skúšajte na niekoho iného odo mňa peniaze za nič nevymámite
veď teda ho potom nacvaknem a ide že ???
1.6 16V XEL -
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
jj, jenom ho nacvakneš do konektoru a jedeš, jinak u nás se dal sehnat za cenu kelom 400,- Kč, ale nedávno jsem byl v kontaktu s výrobcem toho relé a psal mi, že na to teď nemá moc času a všechny které měl už prodal, byl jsem rád, že mi opravil to moje
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
keďže ide ježiško tak som si ho dnes v opli objednal nech má aj astra darček
a že kedy prídete aby sme ho naprogramovali ???
ha nič sa programovať nebude
že stavím sa s vami že to nepôjde
no jak chceš reku, piatok bude tak cez víkend uvidíme
a že kedy prídete aby sme ho naprogramovali ???
ha nič sa programovať nebude
že stavím sa s vami že to nepôjde
no jak chceš reku, piatok bude tak cez víkend uvidíme
1.6 16V XEL -
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
-
- Kontaktovat uživatele:
Si delas pr*el, ze te chteli tak natahnout. Nebo jsou fakt tak blbi a zmagoreli??