Citlivost origo alarmu
Citlivost origo alarmu
Ahoj,
netušíte někdo, zda je možné svépomocí (nebo zda vůbec) seřídit citlivost otřesového čidla u origo alarmu, případně ho zcela vyřadit? Parkuji na rušné ulici a alarm často v noci spustí průjezd náklaďáku nebo motorky. Je to dost otravné a i sousedy to asi nijak netěší.
netušíte někdo, zda je možné svépomocí (nebo zda vůbec) seřídit citlivost otřesového čidla u origo alarmu, případně ho zcela vyřadit? Parkuji na rušné ulici a alarm často v noci spustí průjezd náklaďáku nebo motorky. Je to dost otravné a i sousedy to asi nijak netěší.
- Reklama
Re: Citlivost origo alarmu
no pokud vím tak to žádné otřesové čidlo nemá, pokud je to origo
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Vojto myslím, že má, je přímo v jednotce a je tam i čidlo náklonu. Ale jeho citlivost se seřídit nedá.
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Je to origo. Pokud to nemá otřesové čidlo, tak netuším co by ten alarm spouštělo. Začalo mi houkat auto dokonce po průletu stíhačky.Vojta píše:no pokud vím tak to žádné otřesové čidlo nemá, pokud je to origo
já myslel že má jen náklonový, měl sem origo alarm v předchozím géčku a nikdy se mi nestalo že by se spustil po průjezdu auta apod.
No tak v tom případě ten můj origo alarm musí mít to seřízení otřesovýho a náklonovýho čidla úplně v kelu (mysle jsem že to nemám), jelikož ani otřesem při lehčím ťuknutí jinýho auta se nespustil. A nebo možná spustil, ale pak se sám vypnul? A nákolonový nemám ani jak vyzkoušet
Připomínám že je to origo instalace při koupi původním majitelem a signalizace spuštění alarmu je v kontrolce výstražných světel.
Zase je pravda že když nechám puštěnou muziku v autě (takový to duc duc, a zamknu na druho, tak se mi po chvíli ten alarm spustí, ale přikládal jsem to na úkor pohybových čidel uvnitř.
Moje doměnka je že má koncák na haubnu, pohybový čidla uvnitřa jak jsem někde vyčetl tak nárazový v pásce vyhřívaní zadního okna a na kontaktech na zámkách, čili na centrálu, a pak snad už nic, teda jestli se nepletu
Připomínám že je to origo instalace při koupi původním majitelem a signalizace spuštění alarmu je v kontrolce výstražných světel.
Zase je pravda že když nechám puštěnou muziku v autě (takový to duc duc, a zamknu na druho, tak se mi po chvíli ten alarm spustí, ale přikládal jsem to na úkor pohybových čidel uvnitř.
Moje doměnka je že má koncák na haubnu, pohybový čidla uvnitřa jak jsem někde vyčetl tak nárazový v pásce vyhřívaní zadního okna a na kontaktech na zámkách, čili na centrálu, a pak snad už nic, teda jestli se nepletu
Mobil : 602318645
on se po čase vypne (docela krátkym), nemůže to přece houkat někde celou noc když bys nebyl v dosahu auta
Jojo, vypíná se asi po 20 sekundách. A to otřesové čidlo tam nejspíš bude, už mockrát mi to houkalo pod okny kvůli náklaďáku.Vojta píše:on se po čase vypne (docela krátkym), nemůže to přece houkat někde celou noc když bys nebyl v dosahu auta