Vojtova astra - X20DTL 3dv.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
a proc by ne jako..... takovy plesnivy fava tam maj....Zigi píše:Ten certifikat by tam ziskala i stodvacitkaVojta píše:tak už to maj i na webu http://www.aaaauto.cz/cz/search.php?Act ... %20dve%F8e
a dokonce vůz získal uznávaný CERTIFIKÁT KVALITY, no to se poseru
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
-
- Kontaktovat uživatele:
vsechno co jezdi i nejezdi tam "normalnimu" cloveku co jim veri prodaj i slona s krkem zirafi s konstatovanim ze ej to novej modelZigi píše: Tam maj vsechno co jezdi:ale je zajimave,ze vsechny jsou v pefektnim stavu
A k tomu stavu zadny nebylo bourany, vsechny uplne nejlepsi rovnou z fabrik jely do acek
Tak mě tu máte
-
- Kontaktovat uživatele:
no jiste..... sahaj na ne v rukavicich aby nahodou nezavadili nehtem o novej lak, ty plechy pod nima jsou jen na okrasu, ne proto, ze by z nich neco teklo neee, proste jsou tam hezky ....Zigi píše: To je jasny,nikdo by si ani nedovolil nastartovat,kdyz to jde do Acka
Tak mě tu máte
-
- Kontaktovat uživatele:
proste AckaZigi píše:Proste prasataxpolstarekx píše:no jiste..... sahaj na ne v rukavicich aby nahodou nezavadili nehtem o novej lak, ty plechy pod nima jsou jen na okrasu, ne proto, ze by z nich neco teklo neee, proste jsou tam hezky ....Zigi píše: To je jasny,nikdo by si ani nedovolil nastartovat,kdyz to jde do Acka
Tak mě tu máte
-
- Kontaktovat uživatele:
tak viník nehody (co neměl pov. ruč ani řidičák) po dvou měsících řek pojišťovně že vlastně s tim mym autem nic nebylo a že to co je v prohlídce likvidátora pojištovny tak že už bylo nabouraný předtim a že mi akorát odřel nárazník a víko (pán je asi jasnovidec) a sdělil pojišťovně ať mi nic jinýho neplatěj...tak by mě zajímalo estli pojišťovna má co brát ohledy na to co mele viník eště k tomu dyž neměl pojištění a řidičák mu prej ukradli
jde mu jasně o to aby zaplatil co nejmíň bo všechno pujde přes kancelář pojistitelů z jeho kapcy
jde mu jasně o to aby zaplatil co nejmíň bo všechno pujde přes kancelář pojistitelů z jeho kapcy
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Vojto, ja ti nevim, ale rekni, vzpominas na starou astruli? ja na svy byla auta casto, byli to mazlici - teda hlavne nexie, kor kdyz si to auto vypiplas hned je k tomu jinej vztah nez kdyz s nim jen clovek jezdi a leje do nej palivo
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
mno, z fotek mi prisla ta stara lepci, uvidime na srazku tu tvoji novou libofkuVojta píše:no dyž si vzpomenu tak si řikám že dobře že sem se toho zbavil a koupil tudle luxusku
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet