Díra v hadici klimatizace

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
Odpovědět
kuzňa

Díra v hadici klimatizace

Příspěvek od kuzňa » 21 črc 2009, 12:16

Zdravím,
chtěl jsem se zeptat na Vaše zkušenosti s děravou hadicí klimatizace. Díra je někde v té hliníkové části. Má to cenu vůbec ještě vařit, nebo se na to vykašlat a koupit novou?? Abych to nenechal zavařit, nenaplnil a za měsíc mi to "prdne" někde jinde. Zase na druhou stranu se mi za nové hadice 6-ku dávat taky nechce...

Díky za rady a zkušenosti
Opel Astra caravan 99 / 1,6 16V / X16XEL

Reklama

denny
Kontaktovat uživatele:

Re: Díra v hadici klimatizace

Příspěvek od denny » 21 črc 2009, 19:30

Zkušenosti? Trubkohadice montuji nové.Kdo si přinese z vraku,tomu ji namontuji,komu foukne-platí práci 2x. :D
Kdo ji chce zavařit,tomu ji vymontuji,zavařit ať si nechá, kde chce, namontuji zpět.Když foukne,vymontuji opět za úplatu ven.Reklamovat si to musí sám.Pak znovu namontuji atd atd :)
Naposledy po 5demontážích a montážích na Volvu S80 si pán pak spočítal,že si mohl koupit 2nové :D .Ale svařeči se furt dušovali,že teď už fakt dobrý,ale nebylo :o .Za 20let jsem těch svařečů už zažil dost.
Určitě tu bude spousta oponentů,jak je to snadné,jak se jim to povedlo.Já už do toho nikdy nejdu.Esterový olej je tak agresivní,že řádně odmastit ten hliník nejde a pořád se objevují mikro trhlinky.Zázračná lepidla mi taky ukazovala spousta firem,ale asi jsem měl peška,protože do měsíce vždy povolila.
Jen utěsňovací medium od Normfest fakt funguje,ale to není určeno pro trubkohadice,ale na výparníky a chladiče.

Endy

Re: Díra v hadici klimatizace

Příspěvek od Endy » 22 říj 2010, 11:01

deravou hlinikovou hadici ti mohu zavařit
ASTRA 1.6 16V 74KW LPG :o)

Odpovědět