Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
Re: Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
P.S. Ešte jeden postreh. skúsenejší majitelia G-čiek vedia svoje,často sa práve z tohto typu strácajú čiapočky /čepičky z ventilov pneu,asi vzhľadom na kľúč ktorý je vo výbave vozu,tak som dnes pozeral v oddelení autodielov v jednej sieti,tuningové aj vo farbe karosérie,vyjdu na cca 100 Sk,ale klasika,kovové,čo kedysi stáli pár halierov sa predávaju aj s ventilmi za 150 SK(v starej mene). Paradox,ešte pred nejakou dobou sme naharadzovali kovové plastovýmí,lebo tie viac lákali nenechavcov,ešte aj s ventilkami
Bol to OPEL ASTRA G/2005,Z14XE, okolo 120 000 km,priemerná spotreba 6,74 l na 100 km
kedysi som používal Astry F sedan 1.4i (2001) a HB 1.6i(1999) obe 8V,predošlé autá taktiež z dielne GM-Daewoo,dodnes skalný a člen klubu DAEWOO/CHEVROLET,t.č.HUNYADI GETZ 1.1i/2004
kedysi som používal Astry F sedan 1.4i (2001) a HB 1.6i(1999) obe 8V,predošlé autá taktiež z dielne GM-Daewoo,dodnes skalný a člen klubu DAEWOO/CHEVROLET,t.č.HUNYADI GETZ 1.1i/2004
- Reklama
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Sem dneska zjistil,že kolegyně z práce měla před časem červenou Astru Cabrio. Bohužel kvůli finanční situaci prodána do rajchu.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Dnes som sa ako jediný s ASTROU zúčastnil zrazu vozov GM po záštitou AVEO FAN CLUBU,ktoré ho som stále členom
Bol to OPEL ASTRA G/2005,Z14XE, okolo 120 000 km,priemerná spotreba 6,74 l na 100 km
no pekne to cervene dejwoo ale ne vazne ja som zase v sobotu bol na mini zraze opelclubu slovensko ako jediny za astra-g.cz klub vam poviem ta V6 vo VeBe alebo v Calibre, to je nieco!!!
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
Proběhla výměna startéru 5 hod. - to zas bylo slov: "stačí povolit 4 šroubky, ale já se tam nedostanu já na to nemám - musím vyndat turdo, sání, hadice do p...... ..... ...."
Dříve:
Astra G X17DTL - 1,7 TD 5OkW, r.99, 5DV, pal. PC - TID, DRL-LED, tempomat+kontrolka, AngelEyes+Xenon, Křídlo OPC
Opel Vectra B 1,6 16V
Ford Fiesta 1,8D
Škoda Forman
Astra G X17DTL - 1,7 TD 5OkW, r.99, 5DV, pal. PC - TID, DRL-LED, tempomat+kontrolka, AngelEyes+Xenon, Křídlo OPC
Opel Vectra B 1,6 16V
Ford Fiesta 1,8D
Škoda Forman
Tak ja som zasa bol dnes v Opli objednať nejaké nové veci na astru Dúfam že to príde čo najskôr
Opel Astra G 1.6 8V X16SZR OPC Line
Opel Combo Tour 1.4 16V Z14XEP
http://www.aquapumps.sk/
Predaj-čerpadla,potrubné systémy,kotly,radiátory,ohrievače vody...
Opel Combo Tour 1.4 16V Z14XEP
http://www.aquapumps.sk/
Predaj-čerpadla,potrubné systémy,kotly,radiátory,ohrievače vody...
Konečně jsem dodělal cyklovač stěračů s pamětí a ostřikem podle zdejšího návodu
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Neke, jak dlouho trvalo a kolik jsi dal za součástky celkem?
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Trvalo to asi půl roku a součástky asi za 5000
Ale teď vážně. Nejdřív jsem prošel schema astry a namontoval cyklovač s pamětí, co jsem kdysi vyráběl do favorita. Tam mi fungoval k plné spokojenosti asi 4 roky. Až pak jsem našel tady na fóru zapojení na paměťový s ostřikem. Nebylo co řešit a šel jsem shánět AEV 2062. Práce tak na hodinu, když si s tím pohraješ. A cena asi 300Kč ( 258 cyklovač, konektory, smršťovací bužírka, somolepící suchý zip).
Ale ten čas půl roku je skoro reálný, než jsem se k tomu dokopal
A funguje to skvěle!!
Nechápu, že to tam není už z výroby. A paradox je, že v pojistkovce mám 2 pozice, kam by to šlo zasunout. Zkoušel jsem přeházet i kontakty z pozice původního relé, leč marně a nové nastrkávací konektory pro změnu v té pojistkové základně nedrží. Škoda, bylo by to naprosto elegantní.
Ale teď vážně. Nejdřív jsem prošel schema astry a namontoval cyklovač s pamětí, co jsem kdysi vyráběl do favorita. Tam mi fungoval k plné spokojenosti asi 4 roky. Až pak jsem našel tady na fóru zapojení na paměťový s ostřikem. Nebylo co řešit a šel jsem shánět AEV 2062. Práce tak na hodinu, když si s tím pohraješ. A cena asi 300Kč ( 258 cyklovač, konektory, smršťovací bužírka, somolepící suchý zip).
Ale ten čas půl roku je skoro reálný, než jsem se k tomu dokopal
A funguje to skvěle!!
Nechápu, že to tam není už z výroby. A paradox je, že v pojistkovce mám 2 pozice, kam by to šlo zasunout. Zkoušel jsem přeházet i kontakty z pozice původního relé, leč marně a nové nastrkávací konektory pro změnu v té pojistkové základně nedrží. Škoda, bylo by to naprosto elegantní.
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
No pamětový cyklovač to bylo horší než ostřiky, ale dalo se to.. . jen jsem furt nechápal, že i když drát vede tam kam má, že to furt dělá něco jinýho. A když jsem si to namonotoval tak dva měsíce nepršelo a když tak jsem zrovna nikam nejel...takže jsem to nemohl ani vyzkoušet. No aspoň bylo na koupání
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
V Opavě bylo hezky, svítíčko slunilo, tak jsem dal jednu vrstvu na vyhřívání zadního okna. (Oprava vyhřívání - pásky). Zítra dáme druhou, v sobotu třetí a v neděli má pršet, tak to zkusíme, jestli to pomohlo...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
alvin nemáš viac foto toho Červeného na strednej foto ?
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
pozrel som sa na nu v garáži a potom toto
1,4 16v - x14xe - 90k - edition2000 zelená http://astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=19128
Dnes koneěně firma GM Elektronic po 14 dnech poslala modré 5ti led osvětlení. Tak jsem mohl dodělat veledílo a konečně svítím u řidiče a spolujezdce modře. A MODRÁ JE DOBRÁ....
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
jj modra je dobra
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013