zase cuká:-/
Re: zase cuká:-/
sláva... už dva dny jezdí astra bez jediného problému ...snad už bude klid
- Reklama
TT jak píše Phrz, má pravdu předsedo a snad to vydrží, taky jsem vyměnil a pohoda jazz
Mobil : 602318645
njn...ale EGR jsem nakonec neměnil.... už by tam byl novej, ale mi dodavatel přivezl jinej ...cukání prostě samo od sebe už tak 3 týdny přestalo...si řikám jestli to nebylo jen benzínem...teď jsem vzal 3 nádrže u shellu a od té doby je klid... předtim jsem bral 2x u Lukoilu protože mi to prostě tak vyšlo
doprd.... tak včera astra začala cukat při plynulé jízdě tak 90-100km/h ..je to takové lehounké pocukávání (předtim to cukalo jak kdybych byl k někomu přivázanej a vždycky mě zatáhnul ale to samo od sebe odeznělo ś vyměnením dále popsaných dílů a teď tohle >>ale asi je to furt ta samá závada)...při akceleraci nebo v nižších rychlostech se to neprojevuje ...na otáčkách se také nic neprojevuje... je nová lišta,svíčky,pal. filtr,vyčištěná klapka,novej motorek volnoběhu,nová lambda...
jestli to fakt dělá ten EGR
přece jen jsem toho už vyměnil tolik že se mi už nechce jen tak vyhodit 4000,- za egr aby to cukalo stále :-/
nemůže to dělat nějakej snímač??? vačky nebo kliky???
na diagnostice chyba žádná
a k tomu mu ještě nějakej hodnej člověk odborně odmontoval zrcátko z auta...
jestli to fakt dělá ten EGR
přece jen jsem toho už vyměnil tolik že se mi už nechce jen tak vyhodit 4000,- za egr aby to cukalo stále :-/
nemůže to dělat nějakej snímač??? vačky nebo kliky???
na diagnostice chyba žádná
a k tomu mu ještě nějakej hodnej člověk odborně odmontoval zrcátko z auta...
tak teď se při cukání rozsvítila tak na 10s kobntrolka..tak snad se bude konečně od čeho odrazit až se auto napíchne na diagnostiku( pokud tam závada zůstane)
nikoho nic nenapadá krom EGR ??? ještě mě upozornili na regulátor tlaku paliva..??
nikoho nic nenapadá krom EGR ??? ještě mě upozornili na regulátor tlaku paliva..??
- LEGEND007
- Kontaktovat uživatele:
mne to robilo egr, ked bol motor studený tak šlo dobre ale akonáhle to prekročilo 80 stupňov začalo škubať, hlavne na ustálenom plyne,
aj by som sa stavil, že to bude egr
aj by som sa stavil, že to bude egr
Astra H caravan 1,9CDTI r.v.2005, môj sivý myšiak
Astra G caravan 1.6 16V X16XEL r.v.1999 - Béjvalka
MULTI ENIM SUNT VOCATI, PAUCI VERO ELECTI.
Moja ex
Astra G caravan 1.6 16V X16XEL r.v.1999 - Béjvalka
MULTI ENIM SUNT VOCATI, PAUCI VERO ELECTI.
Moja ex