Půlnoční pokecík:)

Co se jinam nehodí pište sem
Zamčeno
xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 15 říj 2006, 00:10

nahodou takovyhle auticko bych si nechala rict hned jako..... fakt moc pekny.... a myslim ze i udrzba by byla v pohode :) ja mam astrulku porad cistou, vzdycky kdyz odnekud prijedu (kdyz zrovna smim ridit) tak jde pod sprsku :lol: :lol: :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Obrázek

Reklama

tweetyna
Bydliště: Karlovy Vary+Litoměřice+Praha Auto: VW Scirocco MKII + Opel Astra F + Škoda Favorit 136L
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tweetyna » 15 říj 2006, 15:18

pepca píše:
tweetyna píše:
pepca píše: :( :( :( :cry: :cry: :cry: :? :? :? :oops: :oops: :oops:
co co co? :shock:
:oops: :cry: no asi jsi vlastně neviděla mojeho mazlíka,jinak bys pochopila,ale to nic,dobrý :wink: :wink:
neviděla...ale je stříbrnej ne? na stříbrnym autě tak není vidět když je opatlaný....ale já neprojdu okolo chromový věci abychjí nenaleštila....nějak jsem na to nemocná... :lol:

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 15 říj 2006, 18:58

to neznas pepcu, ma vzdycky vsechno cistounky a nalesteny .... 8)
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

pepca

Příspěvek od pepca » 15 říj 2006, 20:04

xpolstarekx píše:to neznas pepcu, ma vzdycky vsechno cistounky a nalesteny .... 8)
:oops: :oops: :oops: jééé,děkuji,taková pocta,no snažím se leštit i ty chromové doplnky,též nemám rád otisky prstů,prach a jiné ošklivosti,přesto co se týče leštění,jsou tu jiní borci na které stále nemám,Yanek,Zdenda Lbc,ten má naleštěný i motor :wink:

pepca

Příspěvek od pepca » 15 říj 2006, 20:11

tweetyna píše:
pepca píše:
tweetyna píše: co co co? :shock:
:oops: :cry: no asi jsi vlastně neviděla mojeho mazlíka,jinak bys pochopila,ale to nic,dobrý :wink: :wink:
neviděla...ale je stříbrnej ne? na stříbrnym autě tak není vidět když je opatlaný....ale já neprojdu okolo chromový věci abychjí nenaleštila....nějak jsem na to nemocná... :lol:
:wink: ano stříbrná,a s doplnkama v chromu což mně tu je vytýkáno,haněno,bohužel,si musím postěžovat,prý chromovej blázen,a ještě si dělají šoufky ze švédské utěrky,ale od jarního srazu v Milovicích jí používá stále vícero astráků,jenže tajně aby to nikdo neviděl,tedy až na Zdenka,přesto mně říkají pepca švédská utěrka,jsou to pacholci,víš,jinak je má láska na foru vaše auta,pepčovo mazel,první fotky jsou ještě obyč,změny a doplnování proběhlo během tohoto roku,málem bych zapomněl,cítím s tebou a držím zároven smutek, je mně líto tvého vozidla č.jedna,snad se zadaří a dáš ho postupně do pojízdného stavu,nebylo by lepší sehnat celý motor?nadupanější?no nebudu tě ovlivnovat,to mně nepřísluší,držím palce. :wink:

tweetyna
Bydliště: Karlovy Vary+Litoměřice+Praha Auto: VW Scirocco MKII + Opel Astra F + Škoda Favorit 136L
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tweetyna » 16 říj 2006, 07:59

Pepca: a sakra... no já miluju chrom, to jestli někdy uvidím tvoje auto live tak se asi.... :lol: já sice s leštěním auta moc nepřeháním ale už se mi všichni smějou, že když se někde sejdem, obejdu auta a přeleštim jim znaky než si sednu k ostatním... :lol: magor no... :lol: a co jsem nikdy nečekala - tudle jsem stála znuděně na parkovišti a urputně leštila bleska v kruhu :lol: :lol:

a děkuji za soustrast... :cry: ale motor už asi měnit nebudu, jestli tak ten samej, kterej doma mám...o silnějším jsem přemýšlela ale vzhledem k tomu že už tohle auto jsem s bráchou stavěla svépomocí půl roku tak se mi nechce do toho jít znovu a celý auto rozebírat, měnit elektriku, podvozek atd... nehledě k tomu, že už není ani kde... no dobře....možná že pokud bude Milka stále zlobit, tak k tomu rozebrání a výměně motoru za lepší dojde... kdo ví.... :)

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 16 říj 2006, 21:49

pepca píše:
xpolstarekx píše:to neznas pepcu, ma vzdycky vsechno cistounky a nalesteny .... 8)
:oops: :oops: :oops: jééé,děkuji,taková pocta,no snažím se leštit i ty chromové doplnky,též nemám rád otisky prstů,prach a jiné ošklivosti,přesto co se týče leštění,jsou tu jiní borci na které stále nemám,Yanek,Zdenda Lbc,ten má naleštěný i motor :wink:
njoooo moturek jde nejhur kdyz je zapatlanej, ale v praze je naka firma ktera ho umeje a pak vypada jak novej jen si ted nevzpomenu jak se ta firma jmenuje....
ale lesteni je spravny.... auto je vizitka cloveka 8)
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

wlcak

Příspěvek od wlcak » 16 říj 2006, 23:37

xpolstarekx píše:njoooo moturek jde nejhur kdyz je zapatlanej, ale v praze je naka firma ktera ho umeje a pak vypada jak novej jen si ted nevzpomenu jak se ta firma jmenuje....
Nevíš kde je ta firma? By se mi to zrovna hodilo, páč ten můj motor je jako prase.. :?
Astra G coupe Z22SE

tweetyna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tweetyna » 17 říj 2006, 07:44

mě to připadá taky velice zajímavý... sem s adresou firmy :) :wink:

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 17 říj 2006, 14:50

wlcak píše:
xpolstarekx píše:njoooo moturek jde nejhur kdyz je zapatlanej, ale v praze je naka firma ktera ho umeje a pak vypada jak novej jen si ted nevzpomenu jak se ta firma jmenuje....
Nevíš kde je ta firma? By se mi to zrovna hodilo, páč ten můj motor je jako prase.. :?
njooo ja si to nepmatuju melo to nak tri pismenka v nazvu, nak MBH nebo MZH nebo ja nevim, zeptam se kamose :lol: :lol: :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

manli2

Příspěvek od manli2 » 19 říj 2006, 07:43

manli2 píše:19.10.06 jdu k zubaři.... bojim ... :oops: :cry:
heh... 3.5 minuty sem strávil v ordinaci... :D :lol:
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 19 říj 2006, 11:20

už nebylo co ošetřovat čičo?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

Luky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky » 19 říj 2006, 11:34

To vis, nastrelili 4 samozarezaky, nasadili na ne dve celisti a dalsi prosim :lol:
--- Astra G '98 1.4 16V ---

manli2

Příspěvek od manli2 » 19 říj 2006, 14:10

Vojta píše:už nebylo co ošetřovat čičo?
nn jen se starám dobre o svůj chrup..... :wink:
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 19 říj 2006, 17:05

manli2: jis hodne mrkvicky jo jo? :lol: :lol: :lol:
Tak mě tu máte Obrázek