Nevim jestli tu už neni ale nenašel jsem,(kdyžtak to smažte) nějak to tady nesleduju už ale cítím povinost se o to podělit
Aby nevznikl nějakej problém je to na této stránce níže najít si to už musíte samy
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition
článek o nekvalitním benzínu a seznamu benzínek byl dnes i např. na seznam.cz,už ho smázli...ale je vidět, že se mohu spolehnout na toto webforum
několikrát jsem tankoval na UNICORNU v Brně na ul. Žarošická (cca 1 rok zpět) - a mohu potvrdit, že kvalita PHM je šílená....po natankování a ujetí několika km se mi z výfuku začal linout bilý hustý kouř a auto dosti cukalo...a já už si myslel že je zas něco v háji na astře.....
Krom čerpaček, kde se to dalo čekat - hodněkrát Tank ONO apod. je tam několikrát i Benzina.. hustýýý..akorát ten Lukoil (asi 2x v tabulce) mně trošku trápí..ale makro tam není ani jedno, nebo jsem se přehlíd?
Já i moji sousedé jsme několikrát chytili toluen v benzínu od Avanti. Ti méně poškození měli jen rozleptané benz. hadičky ( i dvakrát po sobě po výměně), Ti méně šťastní měnili i benzínové čerpadlo a regulátor tlaku benzínu. Takže pozor na koníka ve znaku.
www.LPG-OBCHOD.cz
Přestavby na plyn LPG s nádrží místo rezervy, homologací a zápisem do TP.
Zdarma ochrana ventilů originál www.FLASHLUBE.cz
1Km na benzín = 2.70 Kč nebo 1Km na plyn LPG = 1.30Kč. Úspora na 1Km = 1,40 Kč !
Litr plynu LPG 14 Kč - Litr benzínu 34 Kč (7/2018)
A co nekvalitní shel?? nebo jen povídačky .
Spíše by mě zajímalo jak k tomu přišli, jeslti objížděli všechny a nebo jen vybrané? mě se zdá ten seznam tůůůze krátky. Ale jako náhled super
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
na stránkách http://www.kverulant.org je dokonce i seznam testovaných čerpaček a čerpaček, které prošly kontrolou, ale vždycky mi to při stahování napsalo, že PDFko je poškozené
edit: tak už jsem to konečně stáhnul, no z 8 čerpaček v Hodoníně jsou tam 3
Taky jsem se na to koukal, ale nejsou tam všechny benzinky....
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
já nevím, ale informace že nebylo něco v pořádku na zveřejněných čerpacích stanicích je trochu zavádějící protože výsledky kontrol se netýkají pouze pohonných hmot
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip