Problém při akceleraci
Problém při akceleraci
Dobrý den,trošku jsem pročesel fórum, ale odpověď jsem bohužel nenašel.Takže se pokusím popsat problém.Jedná se o Zafiru 2,0 Di 16 V. Starty v zimě v pohodě,jízda taky.Akorát jsem vysledoval maličkost při jízdě.Při jízdě a při zátahu motoru vše v pořádku až na moment kdy sundám nohu z plynu a po chvíli opětovně plyn přidám.V tu chvíli se tam objeví jako kdyby "díra"kdy motor nejde do tahu.tento stav trvá asi 0,25-0,5 sekundy.jakomile plyn trošku přišlápnu,motor jde normálně do otáček.Tento stav je patrný i při volnoběhu,kdy motor vytočím,nechám spadnout na volnoběh a opětovně plyn přidám.Pokud někdo může poradi,tak díky.
- Reklama
Re: Problém při akceleraci
Tahle časová prodleva není žádná závada. Prostě je to nafťák. mě trvalo cca dva měsíce než jsem si na to zvyknul.
OPEL ZAFIRA 2,2DTI Y22DTR OPC line 2005
https://www.automilacek.cz
https://www.automilacek.cz
Ono je problém že to před půl rokem ,kdy jsem to vypozoroval nedělalo.Motor táhl hezky odspodu.
Ahoj. Mal som taketo problemy. Vymenil som v mojej zafke všetko možné a pritom stačilo tak malo.
Z vahy vzduchu idu 4 kábliky. Ten žltý je kostra,na ten som pripojil ešte jeden a ukostril som ho.
auto ide ako nove a spotreba skoro o 2l na stovku menej. Vela ludi si myslí že má zlu váhu alebo RJ
a pritom je to takáto blbost. Nehovorím že je to pravidlo, ale mne to pomohlo a predtým mi diagnostika neukazovala
žiadnu chybu.
Z vahy vzduchu idu 4 kábliky. Ten žltý je kostra,na ten som pripojil ešte jeden a ukostril som ho.
auto ide ako nove a spotreba skoro o 2l na stovku menej. Vela ludi si myslí že má zlu váhu alebo RJ
a pritom je to takáto blbost. Nehovorím že je to pravidlo, ale mne to pomohlo a predtým mi diagnostika neukazovala
žiadnu chybu.
Opel Zafira 1.8/16V r.v. 99
Fifo, to jsi udělal na své Zafiře? Ty máš ale benzín ne?
Ano, ja mám 1.8, 85kw, X18XE1 a urobil som to na svojej Zafirke.
Opel Zafira 1.8/16V r.v. 99