Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Re: Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Hm a pak se nemáme čemu divit, že se nadává na "mladé" řidiče, když oni sami veřejně prohlašují, že za jejich idiotský styl řízení může věk Fakt, někdy lituji toho, že vůbec do jejich věkové skupiny patřím i já
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- Reklama
APiK píše:Dneska ráno o5 Ruprecht, dnes jel trošičku kultivovaněji. Jen nechápu proč předjíždí, když po 300m odbočuje doleva.
Pak se divme, že to háže přes boudu....
Takže ty co před 10 vteřinama předjel tak kvůli němu brzdí, protože on dává přednost protijedoucím. To fakt nechápu. No nic. Navíc Ruprecht už taky není žádnej mladík a mohl by mít rozum.mexxo píše:Pretože má turbo.APiK píše:Dneska ráno o5 Ruprecht, dnes jel trošičku kultivovaněji. Jen nechápu proč předjíždí, když po 300m odbočuje doleva.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
AstraMan som si robil srandu ale ano ano... suhlasim tam kde je 50 treba ist maximalne 35 a tam kde je 80 treba ist stale 35 a na dialnici 35! aspon klesne spotreba btw zase len tak kecam nebrat ma vazne poprosim
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
Toto mňa osobne ale rozčuluje viac, ako tí "mladí", ktorí lietajú 60kou po meste a 100-110 mimo mesto .
Jednoducho nepochopím, čo vedie niektorých vodičov jazdiť 70km/h tam, kde je povolená 90ka a tvoriť za sebou kolónu...
(btw. nefunguje na to náhodou obmedzovanie plynulosti cestnej premávky?)
Jednoducho nepochopím, čo vedie niektorých vodičov jazdiť 70km/h tam, kde je povolená 90ka a tvoriť za sebou kolónu...
(btw. nefunguje na to náhodou obmedzovanie plynulosti cestnej premávky?)
bude mi teprve 19, ale jezdím opatrně a předvídavě s tím, že provoz nebrzdím.. nepředjíždím téměř nikoho kromě 70kářů na hlavní přehledný cestě nebo traktoru na vedlejší (pravda, s X16SZR si toho moc dovolit nemůžu), ale ty HO..DA s passatama a ochcávkama, co mě předjíždí přes plnou nebo tak, že já musím dupat na brzdu aby je nesejmulo protijedoucí, to rozhodně z 90ti% mladíci nejsouAstraMan píše:Hm a pak se nemáme čemu divit, že se nadává na "mladé" řidiče, když oni sami veřejně prohlašují, že za jejich idiotský styl řízení může věk Fakt, někdy lituji toho, že vůbec do jejich věkové skupiny patřím i já
sorry za OT
k tématu: dnes jsem po pardubicích potkal asi 13 různých aster, ale ani jedna klubovka
nyní: Zafira B Z18XER, 2007
ex2: Z16XE Caravan, 2003
ex1: X16SZR Htb, 2000
ex2: Z16XE Caravan, 2003
ex1: X16SZR Htb, 2000
Ano, když jedeš bezdůvodně rychlostí 70km/h v úseku, kde je povolena max. rychlost 90km/h, tak omezuješ plynulost dopravy A když jedeš rychlostí 130km/h ve stejném úseku, tak se dopouštíš dopravního přestupku
22 ToMik: Já dnes potkal jen jedno stříbrné coupé, jedno zelené géčko 5DV. a jednu zelenou Zafiru po Praze... Ale asi to bude tím, že jezdím stále stejnou trasu a potkávám stále stejná auta v tutéž hodinu Jo a klubovku také nemám, jen podznačník s adresou webu
22 ToMik: Já dnes potkal jen jedno stříbrné coupé, jedno zelené géčko 5DV. a jednu zelenou Zafiru po Praze... Ale asi to bude tím, že jezdím stále stejnou trasu a potkávám stále stejná auta v tutéž hodinu Jo a klubovku také nemám, jen podznačník s adresou webu
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
manli
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
Bezpečnost není o rychlosti, ale o tom zda jedu/nejedu jak DEBIL !
jak sleduju toto tema tak se z toho stava pomalu uplne neco jineho nez napovida nadpis. A pak jak clovek opravdu nekoho potka tak nezjisti kdo to byl, protoze to uz je davno prevalene x zpravama mimo misu. Sorry ale musel jsem to tu uz napsat
-
- Kontaktovat uživatele:
APiK píše:Bezpečnost není o rychlosti, ale o tom zda jedu/nejedu jak DEBIL !
Pravda, ale tuhle větu můžeš napsat do každého druhého topicu nejn v sekci pokec. Navíc trocha OT v pokecu nikoho nezabije.ali píše:jak sleduju toto tema tak se z toho stava pomalu uplne neco jineho nez napovida nadpis. A pak jak clovek opravdu nekoho potka tak nezjisti kdo to byl, protoze to uz je davno prevalene x zpravama mimo misu. Sorry ale musel jsem to tu uz napsat
A abych nebyl OT tak: Dneska jsem krom Ruprechta nikoho nepotkal.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
JA spis nechapu kdyz nekdo predjizdi na dalnici a pak z ni hned sjizdi
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
potkal jsem trošičku tuzingovou zelenou astruli spz: 2E2 1797 někdo odnas ?
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí