Vrzání volantu
Vrzání volantu
Uznávám že u mého starého auta bych si toho možná ani nevšiml, ale u astřičky mě to sere...
Při otáčení mi někde vrže volant je to zvuk jako bych prejížděl gumou po gumě... navíc při jizdě po nerovnostech to těmi otřesy vrže taky (je to jako by někde něco bublalo)
Neřešil jste někdo podobný problém... než to začnu rozebírat rád bych věděl co to může být...
Při otáčení mi někde vrže volant je to zvuk jako bych prejížděl gumou po gumě... navíc při jizdě po nerovnostech to těmi otřesy vrže taky (je to jako by někde něco bublalo)
Neřešil jste někdo podobný problém... než to začnu rozebírat rád bych věděl co to může být...
Astra G 1,6 16V Comfort, r.v.2001, Z16XE
- Reklama
Re: Vrzání volantu
taky vržu,hlavně to slyším při couvání do garáže,při rejdování na místě,při pomalém popojíždění s rejdováním,též nevím co to jePleshoun píše:Uznávám že u mého starého auta bych si toho možná ani nevšiml, ale u astřičky mě to sere...
Tak to jsem rád, že nejsem sám komu to vrže.. Když parkuju, tak už sem se párkrát lek, že jsem škrábnul nějaké auto vedle mě, ale dycky to byl ten volant..
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
ze by krouzek pod volantem???Pleshoun píše:Uznávám že u mého starého auta bych si toho možná ani nevšiml, ale u astřičky mě to sere...
Nene tak všeobecně.... Ještě aby mi Astra nefakala tak, jak má ( to bych asi nerozdýchal jen tak z fleku )Marcel píše:aspoň něco mi funguje bez problémů Very Happy Wink
hovoris o astre
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Už mi nic nevrze, jak jsem psal rzali mi kosti (plastové vzpěry).
Byl když jsem jel pomalinku tak do 30 km/h tak to vrzání po otočením volantem bylo vrzani slyšet.
U kamarada to bylo ulozeni tlumicu.
Stači malej test vytočte kola a chytněte tu plastovou kost a zahejbejte, kdyz vrze tak jsou v pr**li a když ne tak otevrit haubnu a v miste tlumicu zahejbat oprit se o auto a jestli vrže tak je v pr**li uloženi tlumiců - staci jen rozebrat (obvykle to je rozlomene) namazat poradne vazelinou a vlozit zpet a nebo dat nove tj. dle poškozeni.
Jirka
Byl když jsem jel pomalinku tak do 30 km/h tak to vrzání po otočením volantem bylo vrzani slyšet.
U kamarada to bylo ulozeni tlumicu.
Stači malej test vytočte kola a chytněte tu plastovou kost a zahejbejte, kdyz vrze tak jsou v pr**li a když ne tak otevrit haubnu a v miste tlumicu zahejbat oprit se o auto a jestli vrže tak je v pr**li uloženi tlumiců - staci jen rozebrat (obvykle to je rozlomene) namazat poradne vazelinou a vlozit zpet a nebo dat nove tj. dle poškozeni.
Jirka
- duhovka151
- Kontaktovat uživatele:
Mohu dotaz kde najdu ty plastové vzpěry? Díky
Též mě trápí vrzání volantu.. za jízdy po rovném povrchnu ho neslyším, ani při otáčení volantu, jen když jedu po nerovnostech (např. retardéry) tak to vrže jako prase, cejtím to i ve volantu takové brnění.. neřešil tu někdo už takový problém?
Zakladatel automagazínu DriveZone.cz
www.DriveZone.cz
www.DriveZone.cz