Vazeni spolupijci,
otazkou zustava, kolik by nas zustalo pres noc?
Pomalu se mi podle informaci od Vas skladaji 2 varianty:
1. Zustane nas do nedele "dost" na to, aby byla zabava, rozdelame vojensky stan a v noci grilujeme. Prespat muzeme pod stanem, na vikend je planovane teplo a i prumerny spacak nemuze mit s aktualnimi teplotami problem, mam to osobne vyzkousene na svem stanu za tusim 500-700kc.
* Grilovat by se asi muselo na zahradnim grilu, protoze vsechno drevo bude mokry a nehorlavy. - S tim by mohl pomoci Fajas?
Z hospody by nam sehnali nejake vonave palety urcene specialne pro gril, pry je z nich maso "jeste vonavejsi"...
* Party stan nam asi moc platny nebude, jelikoz se neda uzavrit a otevreny nam asi vecer a pres noc nebude k nicemu? Pres den muzeme byt primarne na hospode nebo na zahradce, kterou tam maji. Pokud nebudeme hrat "spolecenske hry pro vice hracu".
* Vecere se v hospode delaji do 21h = posledni objednavky od 20:00 do 20:30.
* Hospoda se nabidla, ze by slo domluvit do 23:00 vydej studene kuchyne. - Podle me je to ale zbytecne, kdyz si budeme moct delat vlastni jidlo?
2. Pokud nas do nedele zustane jen malo
, nebo se neco totalne podela
, pak asi nema vyznam roztahovat vojensky stan a prespat by se dalo u me. To by melo vyhodu, ze muzeme pres noc byt a pit v klimatizovane hospode ktera zavira az rano a nedaleko je i nonstop. Az bude hlad, je k dispozici nocni rozvoz pizzy do 0:00 a potom 2 nonstop benzinky.
* Ja vim, zabave venku s vlastnim grilem se to neda prirovnat, beru to jako jistotu, kdyby se neco katastrofalne podelalo.
Jinak, prislo by mi blby delat si pred hospodou vlastni jidlo v dobe, kdy je otevrena tepla kuchyne v hospode na jejimz pozemku mame povolene udelat sraz. Kdo znate Rohaty, tak vite, ze za velmi rozumny peniz dostanete porci vyborneho jidla, ze by se jeden prezral.
Proto rikam na rovinu, ze vlastni grilovani bych videl az vecer, kdy konci hospoda s teplym jidlem.
Dejte mi pls do SZ, kdo byste chtel prijet na oba dva dny. Ma byt pomerne hezky a vicemene slunecno a az 20stupnu, ja bych toho jeste rozhodne vyuzil!!!
Kdo co mate za napady, klidne sem s nima, jak vidite, snazim se zajistit co muzu, abysme si uzili srazu at nas bude hodne nebo malo, a abysme meli nahradni plan pokud se neco podela - nikdy nevis a ja jsem rad "Vzdy pripraven!"
.
Timto dekuji Fajasovi za nabidku grilu, kdyby to nenapsal, nevedel bych, ze maji na hospode nejake palety primo na grilovani masa.
PS1: Nebojte se, na odpoledne nebo alespon jeho cast planuju malou zabavni spolecenskou hru pro vice hracu, takze sedet cely den na zadku nebudeme.
PS2: Pro nezmary je nedaleko pisak, takze si muzete letos naposledy treba i o pulnoci pri mesicku zaplavat, ach ta romantika!
edit: Pro upresneni, sraz, ze bude konat
U Rohatych. Na mapku se tam je mozne proklikat, ale kdo je liny, staci kliknout
TADY.