Vazeni spolupijci,
otazkou zustava, kolik by nas zustalo pres noc?
Pomalu se mi podle informaci od Vas skladaji 2 varianty:
1. Zustane nas do nedele "dost" na to, aby byla zabava, rozdelame vojensky stan a v noci grilujeme. Prespat muzeme pod stanem, na vikend je planovane teplo a i prumerny spacak nemuze mit s aktualnimi teplotami problem, mam to osobne vyzkousene na svem stanu za tusim 500-700kc.
* Grilovat by se asi muselo na zahradnim grilu, protoze vsechno drevo bude mokry a nehorlavy. - S tim by mohl pomoci Fajas?
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Z hospody by nam sehnali nejake vonave palety urcene specialne pro gril, pry je z nich maso "jeste vonavejsi"...
* Party stan nam asi moc platny nebude, jelikoz se neda uzavrit a otevreny nam asi vecer a pres noc nebude k nicemu? Pres den muzeme byt primarne na hospode nebo na zahradce, kterou tam maji. Pokud nebudeme hrat "spolecenske hry pro vice hracu".
* Vecere se v hospode delaji do 21h = posledni objednavky od 20:00 do 20:30.
* Hospoda se nabidla, ze by slo domluvit do 23:00 vydej studene kuchyne. - Podle me je to ale zbytecne, kdyz si budeme moct delat vlastni jidlo?
2. Pokud nas do nedele zustane jen malo
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
, nebo se neco totalne podela
![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif)
, pak asi nema vyznam roztahovat vojensky stan a prespat by se dalo u me. To by melo vyhodu, ze muzeme pres noc byt a pit v klimatizovane hospode ktera zavira az rano a nedaleko je i nonstop. Az bude hlad, je k dispozici nocni rozvoz pizzy do 0:00 a potom 2 nonstop benzinky.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
* Ja vim, zabave venku s vlastnim grilem se to neda prirovnat, beru to jako jistotu, kdyby se neco katastrofalne podelalo.
Jinak, prislo by mi blby delat si pred hospodou vlastni jidlo v dobe, kdy je otevrena tepla kuchyne v hospode na jejimz pozemku mame povolene udelat sraz. Kdo znate Rohaty, tak vite, ze za velmi rozumny peniz dostanete porci vyborneho jidla, ze by se jeden prezral.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Proto rikam na rovinu, ze vlastni grilovani bych videl az vecer, kdy konci hospoda s teplym jidlem.
Dejte mi pls do SZ, kdo byste chtel prijet na oba dva dny. Ma byt pomerne hezky a vicemene slunecno a az 20stupnu, ja bych toho jeste rozhodne vyuzil!!!
Kdo co mate za napady, klidne sem s nima, jak vidite, snazim se zajistit co muzu, abysme si uzili srazu at nas bude hodne nebo malo, a abysme meli nahradni plan pokud se neco podela - nikdy nevis a ja jsem rad "Vzdy pripraven!"
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
.
Timto dekuji Fajasovi za nabidku grilu, kdyby to nenapsal, nevedel bych, ze maji na hospode nejake palety primo na grilovani masa.
PS1: Nebojte se, na odpoledne nebo alespon jeho cast planuju malou zabavni spolecenskou hru pro vice hracu, takze sedet cely den na zadku nebudeme.
PS2: Pro nezmary je nedaleko pisak, takze si muzete letos naposledy treba i o pulnoci pri mesicku zaplavat, ach ta romantika!
edit: Pro upresneni, sraz, ze bude konat
U Rohatych. Na mapku se tam je mozne proklikat, ale kdo je liny, staci kliknout
TADY.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)