Půlnoční pokecík:)
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
jo mustang nejraději můj ročník 66,to byla kráska,jen nan mět prašulky,béééé,ale byl nádherný,a když ho ve filmu kriminál poskládali,to byl právě on ten ročníček,a pak ho tak krutě rozmlátili,jsem normálně slzel,přestože to byl jen film,ale byl to ten mustang,a oni ho tak no fůj.xpolstarekx píše:hm takze mam smulu nowlcak píše:heh teďka v pimp my ride upravujou kadetta, takže kdo máte MTV tak se jukněte..
ale mam naky sosnuty, jednou tam jedny holce delali fakt libovyho mustanga
-
- Kontaktovat uživatele:
jenom to ne, bys ho celýho pochromovalpepca píše:jo mustang nejraději můj ročník 66,to byla kráska,jen nan mět prašulky,béééé,ale byl nádherný,a když ho ve filmu kriminál poskládali,to byl právě on ten ročníček,a pak ho tak krutě rozmlátili,jsem normálně slzel,přestože to byl jen film,ale byl to ten mustang,a oni ho tak no fůj.xpolstarekx píše:hm takze mam smulu nowlcak píše:heh teďka v pimp my ride upravujou kadetta, takže kdo máte MTV tak se jukněte..
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
proč néé,když by byl býval nádherně červený,tak trocha chromu.....Vojta píše:jenom to ne, bys ho celýho pochromovalpepca píše:jo mustang nejraději můj ročník 66,to byla kráska,jen nan mět prašulky,béééé,ale byl nádherný,a když ho ve filmu kriminál poskládali,to byl právě on ten ročníček,a pak ho tak krutě rozmlátili,jsem normálně slzel,přestože to byl jen film,ale byl to ten mustang,a oni ho tak no fůj.xpolstarekx píše: hm takze mam smulu no