Sterace
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sterace
jakýkoliv dvouramenný např. http://www.azvercajk.cz/12835-stahovaky ... iverzalni/ dělal jsem to letos na jaře a taky jsem ho nemoh sundat, ještě by Ti mohlo pomoct zvednout ho
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Hoi, hledal jsem, ale nikde jsem to nenasel. Je fakt, ze toho balastu ohledne steracu uz je tady vpysk. A ted k veci. Potrebuju koupit gumicky do steracu na zimu. Budu je davat do puvodnich originalu prave na zimu, a to jak predek, tak zadek. Co by jste doporucili ?? Silikon, grafit ?? Nebo neco uplne jineho ??? Kazdy tvrdi to ci ono a ja nevim co si mam vybrat.
Herry jestli to máš do flat Boschů tak stejně nemáš volbu (jak už sem ti včera psal na ajsku), musíš si koupit silikon (ty tmavě černý) jelikož ty grafity (kovově šedivý) tam stejně nenarveš, mají užší tu drážku do který se zasouvá ta planžeta.
A věř že vím o čem mluvím
A věř že vím o čem mluvím
Mobil : 602318645
-
- Kontaktovat uživatele:
Jj defe vim (vsak jsme se bavili ), ale jak jsem psal. Potrebuji to do puvodnich originalu, ktere si nacham na zimu.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Taky mám takové jedny, gumičky v autokelly za 13Kč/ks. A stěrače po jízdě jsem celou zimu sundával a před jízdou nandal. Jen jsem je vždy zabalil do připraveného ručníku, kde to hezky uschlo a bylo to "v teple" i v těch mrazech a stíralo to krásně.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
-
- Kontaktovat uživatele:
Takze nikdo poradne neporadi ??
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To chceš, chápu to tak, do těch klasických železných? Ramínkových? No, bych ho vzal s sebou do obchodu, a koupil so toho gumičku, já do těhle kupoval v Tescu grafitové - šedé, stáraly nádherně, jen barvili ruce, ale okno ne. Nemám na to šahat. (Neboj, jde to umýt hned). No ale bacha na to, že ta drážka na čem drží stěrač je často jiný, tak proto to vezmi s sebou.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo mam to do originalnich raminkovych a gumicky mam venku. Takze je vemu a dle toho profilu koupim jine. Ted jenom jaky material??
vy normalne davate dole stierace cez zimu a mate 2 sady ze letne a zimne na co je to dobre??? cely svoj zivot som mal jedny stierace non stop a normalne fungovali vzdy hlavne na starom fave, na co je to dobre???
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
Když strčíš ten balík peněz do originál aerotwinů a přes sezónu ti je nikdo neukrade tak to jednoduše stojí za to a ve chvíli kdy měníš pneumatiky za zimní (v mém případě zároveň s první snéhovou nadíllkou) tak nasadíš i zimní sadu stěračů... necelá minuta práce dvakrát ročně prodlouží životnost aerotwinů o několik let
-
- Kontaktovat uživatele:
exp10it:
aha, tak to bude tym ze ja take vymozenosti techniky nemam
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jezdíš na letních i v zimě? Ne, eXp10it má pravdu, proto to dělám taky. V zimě dostávají zbytečně zabrat, gumičky přimrzají... Pak si myslíš že už máš odmraženo tak pustíš stěrače a slyšíš ono pověstné hrghgrhgrghgr, a máš po gumičkách.
HerryCZ: Máš na výběr dvě: obyč, nebo grafit. Já poradil grafit, ale můžeš koupit oboje, pálka to není a budeš mít gumičky když tak náhradní a vyzkoušet.
HerryCZ: Máš na výběr dvě: obyč, nebo grafit. Já poradil grafit, ale můžeš koupit oboje, pálka to není a budeš mít gumičky když tak náhradní a vyzkoušet.
Chystám se koupit na Zafiru tyto. Ta cena vypadá hezky a tak to prubnu...