Takže další můj poznatek z tankování éčka, v Praze tankuju na KM Prona a v pohodě (zrovna dnes jsem tam byl a litr vyjde při dnešních cenách na 27,3 Kč
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
), ale zřejmě není E85 jedno jako druhý, takže : KM Prona a vlastně všechny pumpy který sem dal Max-CZ v seznamu jsou zásobeny přímím výrobcem Ethanolu a měli by tedy mít podobné, né-li stejné palivo (biolíh), takže celkem v poho
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
, ale pozor. Například jsem tankoval E85 na čerpačce Čepro v Ostravě a je to hooodně velkej rozdíl
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
, majitel pumpy Prona mi dnes při rozhovoru řekl, že Čepro a jiný firmy prodávající E85 si kupují od výrobce čistej biolíh a jak a s čím si ho namíchají je už na nich (na pumpy kam dodává přímo výrobce je E85 zředěný 15% N95 bez příměsí jakýchkoli aditiv), takže tak.
No a já si dnes koupil půllitrovou láhev VIF superaditiva do benzínu a před tankováním jsem tam nalil dávku na 50L paliva, nepoznám jestli to něco dělá k lepšímu, ale vzhledem k tomu, že mi to litr paliva zdraží pouze o 30hal. a všichni co to používají s tím májí dobrý zkušenosti, tak to neřeším, alespoň něco pro ten motor snad udělám
![Obrázek](http://s4.postimage.org/2pZjS.jpg)