![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Jinak pojistovna ma ulozene moje cislo mobilu a overuje si, jestli jim skutecne volam ja.
prosimtě.. když budu chtít nahlási pojistnou udáost... mám plný parkoviště au před barákem...AstraMan píše:Za mě ne... Jednak sem stejně chodí jen ti "aktivnější" a většina z nich má i založenou galerii v ClubCars, takže lze dohledat takto ( a ty "neaktivní" nikdo nedohledá, protože sem chodí jen když mají porouchané auto)
A tu SPZ si nemažu na fotografiích jen tak z legrace, nepotřebuji aby si nějaký neregistrovaný pobuda zjišťoval např. moji pojišťovnu a nahlašoval falešnou pojistnou událost
Pokud by to bylo zavedeno třeba tak, že by tu SPZ viděli pouze lidé se založenou galerií ( tudíž jakoby certifikace), tak bych do toho i možná šel
Ale to by znamenalo nemalinký zásah do běhu fóra
Cože?Ruprecht píše:Ze jo manli? .... Konecne nejakej rozumnej clovek tady!
a já 3P8 4006 Zafira 1,8 16v PlZEŇ taky bez protekceMAX - CZ píše:Joooo, napište tu jaký "nadstandartní" SPZky vlastníte?
Tak já osobně 3Z5 8887
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |