ale picu, jak chces jezdit kdyz mas skoro po celym meste 50? styl brzda plyn neni moc dobry, ale to vy mladasove taky casem pochopite. Clovek nemuze vydelavat jen na novy brzdya pneumanli2 píše:bo asi jezdíš jak kloboučník...
Spotreba benzinu 1.2, 1.4, 1.6, 1.8, 2.0, 2.2
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Spotřeba
kolik ve meste? celou nadrz?koudy píše:=== Astra-G Caravan 1.8 16V ´99 ===
Při klidné jizdě s občasným vytáčením jsem měl spotřebu 7,6l/100km.
Po dovolené jsem opět spočítal spotřebu - a hle 7,1l/100km.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
Miloshi, ja s automatem najedu na 40L nafty cca 650 km s tim ze jedu vetsinou po meste, nekdy i mimo city. Jezdim v klidu, obcas i sport.milosh píše:to nemam ani s automatem a pustenou klimou ve meste
Nedavno jsem ty samy km ujel na celou nadrz (50L???) a to jsem jel po dalnici cca 140 nekdy i 160. Takze jsem zjistil ze mam krasne dietni diesel
Astra 2.0 DI Y20DTL automat, r.v. 10/2000, model 2001
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
tak to je super, ale priste uz to pis do tematu DYZL, ne SPOTREBA BENZINU. dikyLukas G. píše:Miloshi, ja s automatem najedu na 40L nafty cca 650 km s tim ze jedu vetsinou po meste, nekdy i mimo city. Jezdim v klidu, obcas i sport.milosh píše:to nemam ani s automatem a pustenou klimou ve meste
Nedavno jsem ty samy km ujel na celou nadrz (50L???) a to jsem jel po dalnici cca 140 nekdy i 160. Takze jsem zjistil ze mam krasne dietni diesel
- Cidla
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm to mě se to hejbe stále přes těch 8l...nejméně sem měl minulý měsíc to jsem to skoro nevytočil a konečná byla 7,6...naopak předminulý měsíc 9,3l ...musím se s tím nějak slušně naučit jezdit...ale základ je jezdit všude včas..protože jak člověk spěchá ..spotřeba je v.......
moje bývalka :-)
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/