Zraz Donovaly - 21.08.2010 ( ZRUŠENO )
Zraz Donovaly - 21.08.2010 ( ZRUŠENO )
Zdravím všetkých
S užívateľom Padre 22 už dlhšiu dobu diskutujeme otom že by nebolo zlé usporiadať vačší zraz unás na slovensku.Týmto zrazom bysme mohli ztmeliť astra- g scénu aj na slovensku, zlepšiť zájomné kontakty a v neposlednom rade sa aj dobre zabaviť. Tento to pic je založený v prvom rade ako prieskum záujmu o takúto akciu, samozrejme by bolo fajn keby sa pridali aj kolegovci z ČR aspon tý čo to budú mať najbližšie. Týmto by som chcel poprosiť ľudí čo majú záujem aby sa vyjadrili k danej téme poprípade navrhli miesto konania ( niekde, skade to budu mat vsetci blizko,alebo aspon vacsina.Zraz by bol celovýkendový alebo podla toho ako sa dohodneme. Tak sa skúste vyjadriť a niečo možno spáchame.
S pozdravom Shuya
S užívateľom Padre 22 už dlhšiu dobu diskutujeme otom že by nebolo zlé usporiadať vačší zraz unás na slovensku.Týmto zrazom bysme mohli ztmeliť astra- g scénu aj na slovensku, zlepšiť zájomné kontakty a v neposlednom rade sa aj dobre zabaviť. Tento to pic je založený v prvom rade ako prieskum záujmu o takúto akciu, samozrejme by bolo fajn keby sa pridali aj kolegovci z ČR aspon tý čo to budú mať najbližšie. Týmto by som chcel poprosiť ľudí čo majú záujem aby sa vyjadrili k danej téme poprípade navrhli miesto konania ( niekde, skade to budu mat vsetci blizko,alebo aspon vacsina.Zraz by bol celovýkendový alebo podla toho ako sa dohodneme. Tak sa skúste vyjadriť a niečo možno spáchame.
S pozdravom Shuya
Naposledy upravil(a) Shuya dne 18 srp 2010, 20:52, celkem upraveno 2 x.
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
- Reklama
Re: Velký zraz slovenskej časti AG
Poprad nebol zly ak by to Padre mohol spachat...
poprad asi moc blizko niejeze od cz radsej niekde v strednom slovensku okolie prievidze,banovce nad bebravou,trencin piestany a datum by bol kedy
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Mirda no datum, prave od toho som to tu zalozil, nech si kazdy povie, no poprad majú viacerý od ruky... Ja by som tiež hlasoval napr Trenčín alebo prievidza, to vyzerá blízko, od ba aj popradu a je to aj blizko hraníc
Letisko Piestany alebo TN?
Astra G 1.8 5dv ´03 Elegance -----> SAAB 9-3 SS ´09 1.8t
Letisko by bolo asi zbytočne velké. Ale TN a okolie by nemuselo byť zlé. Čo Zelená voda(klik), alebo niečo podobné v okolí?
ta zelena voda nie je zlý nápad.i keď z východu je všetko tak troch odruky čo je blízko k CZ . dátum 1. a 2. víkend v tomto mesici mám voľný.ak by sa to konalo v týchto dátumoch by to bolo fajn.
1,4 16v - x14xe - 90k - edition2000 zelená http://astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=19128
No dátum konania je na vzájomnej dohode tá zelená voda nevyzerá vobec zle, je niekto tam blízko a vie to omrknut popr rezervovať ked sa dohodneme?
ja idem do prievidze-domov na dovcu posledne dva tyzdne tohoto mesiaca aj sa nedohodneme mozeme sa stretnut aj tak a pokecat bud v pd alebo niekde v okoli neni problem
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
ja len ci sa vobec na niecom zhodneme, bo moc ludi sem teda nenapisalo vyjadrenie k miestu a hlavne navrh casu
ked nic ine tak navrch na sraz 21.8 priehrada nitrianske rudno
tak ja idem do TN 10.8.-12.8. v tedy by to bolo pre mna idealne. šak uvidzime
1,4 16v - x14xe - 90k - edition2000 zelená http://astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=19128
http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=20859 ked tak sa pozrite sem
- Marťas-Pupík
Sakra chlapi a co takhle Slnečné jazerá na Senci...Bezva kemp, plno zábavy, stánky s jídlem a pitím na každém kroku...Jen ti zloději kdyby nebyli
Opel Astra G 1,7 DI 16 V 125 000 Km Hatchback, r.v. 2001
POMÁHAT A CHRÁNIT nebo BUZEROVAT A MLÁTIT???
POMÁHAT A CHRÁNIT nebo BUZEROVAT A MLÁTIT???
Fuha, Senecke jazera, to by bolo idealne ale v podstate mi je jedno ak to bude po 10.8. kedy je vyplata tak mozem ist kamkolvek, je mi v podstate jedno kde a kedy rad sa zucastnim len nech to nieje v piatok to som kazdy piatok v robote cely den... vikendy mam volne
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU