![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
OpeL Astra Caravan 1.6 16V 74 kW XEL rv 1999 204 000 km
Plynové zařízení je možno přendat z jednoho auta na druhé.Lubas píše:Ahoj, měl bych jednu otázku ohledně ujetých km a LPG. Mám najeto 200000 km a přemýšlím o instalaci LPG. Ročně najedu cca 20000km . Mám to nechat nainstalovat i přes vysoký počet najetých km? díky za názory
Opel Astra Caravan 1.6.16V 74kW
Trvale aktuálnípankid píše:Zdravím Vás, pro členy nabízím slevu na montáž LPG sekvenčního vstřikování plynu od výrobce z Ostravy HL Propan http://www.hlpropan.cz Zařízení se jmenuje Magic 2 se vstřikovači Jet a reduktorem poslední generace Compact, patentovaným v ČR. Zařízení mám ve dvou Astrách, v motorech 1,4 16V a 1,6 16V. Kdo by měl zájem může přijet na exkurzi a výklad (Praha 9). Spotřeba přibližně jako na benzín, cca 7 - 8L/100km. ( při ceně 1L LPG za 15,90 Kč jezdíte kilometr za 1,20 Kč !!! ) K ceně kompletní montáže s nádrží místo rezervy 53 L a zápisem do technického průkazu ( hromadná přestavba ) pro členy 22 900,-
Montáž Praha a okolí.
Ahoj.
Jocker píše:nosound a ten průměr ti úkázal pal. pc? Tos musel vetšinu cesty letět přes 190km a tolik ti to ani nejede pokud se nepletu....
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |