Ako zapojit AE prosim pomoc
Re: Ako zapojit AE prosim pomoc
Rozhodně H7a kup si s homologaci, protože poliši jsou šílení a na STK už taky šílí
Astra G, 1.6, 16V, 74kw, motor X16XEL, 2000. hatchback 5.dv, Černá metalíza, spotřeba 5l/100, klima: ÚPRAVY-LPG IV.genrace - přímé sekvenční vstřikování, carbonové vyhřívání sedadel, GPS, nový palubní PC od Davida, xenon s regulací výkonu, black desing,alu atd.
- Reklama
koupil jsem si tyhle světla ... http://www.kopacek.cz/opel/astra-g/pred ... cerne-depo
a chtěl jsem se zeptat, ta čočka je na potkávací světla nebo na dálkový???
jsem z toho nějak zmatenej ... podle návodu to mám zapojené obráceně, jenže jak jsem koukal tak jinak by to zapojit nešlo... Teď mám v čočce dálkový a vedle potkávačky....
a chtěl jsem se zeptat, ta čočka je na potkávací světla nebo na dálkový???
jsem z toho nějak zmatenej ... podle návodu to mám zapojené obráceně, jenže jak jsem koukal tak jinak by to zapojit nešlo... Teď mám v čočce dálkový a vedle potkávačky....
Astra G 1.7 DTI, 2003
ahoj, ta čočka jsou stopro potkávací světla....
Opel Astra G HatchBack
motor 1,6 16V X16XEL
r.v. 4/2000
motor 1,6 16V X16XEL
r.v. 4/2000
Jojo .. už jsem to taky vyměnil
se divím, že na mě nikdo včera neblikal asi bych si je měl ještě nechat seřídit
se divím, že na mě nikdo včera neblikal asi bych si je měl ještě nechat seřídit
Astra G 1.7 DTI, 2003
mě je seřídili na STK, sice chtěli 2kila, ale stálo to za to, šli hodně dolů. Loni sem právě před STK nechal po několika letech světla seřídit normálně v servisu a tam mi to tam domrvili, že to na STK předělávali. Tak proto sem jel rovnou na STK. Sice prý že to nedělají, ale nakonec prý jako na vlastní žádost...to udělali.
Opel Astra G HatchBack
motor 1,6 16V X16XEL
r.v. 4/2000
motor 1,6 16V X16XEL
r.v. 4/2000
jj ... taky tady zkusím zajet na stk a uvidíme
Astra G 1.7 DTI, 2003
Já si seřídil světla doma v garáži podle návodu z nettu a na STK ani nemrkli.
Astra G, 1.6, 16V, 74kw, motor X16XEL, 2000. hatchback 5.dv, Černá metalíza, spotřeba 5l/100, klima: ÚPRAVY-LPG IV.genrace - přímé sekvenční vstřikování, carbonové vyhřívání sedadel, GPS, nový palubní PC od Davida, xenon s regulací výkonu, black desing,alu atd.