Co tam prdnout ten sráč co se dává do pneumatik aby ti neucházely když píchneš.Luboš X17DTL píše:Jezditelné to je, ale blbě. Auto se houpe a občas při vyšších rychlostech a najetí na vlnu či díru dost nebezpečné.
Regulace úrovně zadní napravy.
Re: Regulace úrovně zadní napravy.
- Reklama
Měl jsem to na omeze a všichni mi říkali, že když není v systému vzduch, tak se to chová stejně jako kdyby tam žádné měchy nebyly... Takže jsem to dofukoval jenom když jsem vezl vlek s letadlem nebo podvalník.
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Tak to bych tam nedával...Je to hrozná sračka a zalepí ti vše. A druhá věc je,že v kole se to odstředivou silou roznese,ale ve statické věci ti to zůstane ležet dole,kde to třeba ani neutíká...PatrikV píše:Co tam prdnout ten sráč co se dává do pneumatik aby ti neucházely když píchneš.Luboš X17DTL píše:Jezditelné to je, ale blbě. Auto se houpe a občas při vyšších rychlostech a najetí na vlnu či díru dost nebezpečné.
Opel Zafira 1,8 16V (2003) 92kW Z18XE
Hm,pravda,..tak že výměna,...nidky jsem to nedělal,je to těžké vyměnit za nové?Losob píše:Tak to bych tam nedával...Je to hrozná sračka a zalepí ti vše. A druhá věc je,že v kole se to odstředivou silou roznese,ale ve statické věci ti to zůstane ležet dole,kde to třeba ani neutíká...PatrikV píše:Co tam prdnout ten sráč co se dává do pneumatik aby ti neucházely když píchneš.Luboš X17DTL píše:Jezditelné to je, ale blbě. Auto se houpe a občas při vyšších rychlostech a najetí na vlnu či díru dost nebezpečné.
Ja mam s regulaciou problemi uz od kedy som ju kupil. Zatial som to neriesil ale minuly vikend som dal dole kolesa a zda sa mi, ,ze mi jeden tlmic tecie. Takze ich as oba vymenim.
Astra G Caravan 1.8i 16V