Zafira OPC
Zafira OPC
Zdravim, zhruba před měsícem jsem začal hledat větší auto (z rodinných důvodů) chtěl jsem alespoň trochu zachovat dynamiku, na kterou jsem byl zvyklej u předchozího auta (330 i) ale opravdu tim hlavním důvodem změny byl nedostačující prostor pro kočárek a související bagáž,...
S autem jsem najel cca 1.000 km a zatim veliká spokojenost, při příjezdu domů se mi již párkrát stalo, že jsem to musel otočit a dát si kolečko alespoň okolo bloku. Nevim, zda je to standart, ale součástí auta je blow off ventil, kterej je doslova návykovou záležitostí
Na autě je osazen celonerezový sportovní výfuk, který v nižších otáčkách neruší hlukem,a le nad třemi tisíci ot. se rozezní opravdový koncert. Jinak auto je v super stavu, bez poškození laku, sedačky jsou velmi zachovalé jakož i celý interier. Jediné, co trochu utrpělo pár šrámů jsou kola,... Hold né každý má v paži podélné parkování
Doufám, že i nadále mi bude auto dobře sloužit a někdy se s nim budu moci pochlubit na některém z pořádaných Opel srazů.
S autem jsem najel cca 1.000 km a zatim veliká spokojenost, při příjezdu domů se mi již párkrát stalo, že jsem to musel otočit a dát si kolečko alespoň okolo bloku. Nevim, zda je to standart, ale součástí auta je blow off ventil, kterej je doslova návykovou záležitostí
Na autě je osazen celonerezový sportovní výfuk, který v nižších otáčkách neruší hlukem,a le nad třemi tisíci ot. se rozezní opravdový koncert. Jinak auto je v super stavu, bez poškození laku, sedačky jsou velmi zachovalé jakož i celý interier. Jediné, co trochu utrpělo pár šrámů jsou kola,... Hold né každý má v paži podélné parkování
Doufám, že i nadále mi bude auto dobře sloužit a někdy se s nim budu moci pochlubit na některém z pořádaných Opel srazů.
- Reklama
Re: Zafira OPC
Opravdu krásná...taky jsem pokukoval po OPC, když jsem scháněl Zafirku, ale nakonec jsem byl rád, že jsem koupil dobře tu co mám. Vraků jsou plný bazáče a něco opravdu hezkýho sehnat je dnes spíš o štěstí... Scháněl jsem 3 měsíce v ČR a pak jsem stejně koupil dotah,ale jsem spokojenej a auto je fakt zachovaný a co hlavně..do plný výbavy mi dnes snad schází jen vyhř. sedačky
Tak at slouží
Tak at slouží
Opel Zafira 1,8 16V (2003) 92kW Z18XE
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
OPC je super v jakekoliv karosarske variante Kazdopadne vitej na foru.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Dikes za přivítání. No já vůbec o Zafiře OPC nevěděl, o samotné divizi OPC ano, ale že dělají i "mikrobusy" jsem neměl ponětí Brouzdal jsem na nethu a najednou mě napadlo, že u nás v něčem zajímavým jezdila manželka hokejisty a už jsem začal hledat. Kupodivu jich na mě vypadlo rovnou šest a z toho čtyři, alespoň z fotek, vypadaly opravdu dobře. Na první jsem se jel podívat a o hodinu později jsem ji vezl domů s úsměvem od ucha k uchu a vypnutým rádiem [img][/img], protože ten zvuk opravdu stojí za to.
I samotné jízdní vlastnosti mě uchvátili, zrychlení bych řekl že hodně podobné předešlému autu, táhlé zatáčky autu také nedělají problém, jenom ty vracečky ,a le to se dá pochopit,...
Nejzávažnějším problém jsem si uvědomil, až při prvním dnu jezdění mé přítelkyně: "ach jo, hrozně to hrabe"
Dost keců, dám sem další foto,...
I samotné jízdní vlastnosti mě uchvátili, zrychlení bych řekl že hodně podobné předešlému autu, táhlé zatáčky autu také nedělají problém, jenom ty vracečky ,a le to se dá pochopit,...
Nejzávažnějším problém jsem si uvědomil, až při prvním dnu jezdění mé přítelkyně: "ach jo, hrozně to hrabe"
Dost keců, dám sem další foto,...
Krásné OPC... a teda srovnání s předchozím vozem? To by mě zajímalo...
hezký.... stříkéééééééj
hmm tak jo... seru na vectru koupim si rodiný auto
hmm tak jo... seru na vectru koupim si rodiný auto
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Minulé auta byly obě bmw 323i a 330i, obě v sedanu. Co se týče kvality zpracování palubní desky, tak na tom bylo bmw opravdu lépe. Jezdim rád do kopců, takže ani v jízdních vlastnostech Zafira 330i nepřekoná a ani při své koncepci nemůže. Zrychlení v přímce je srovnatelné, ale já hlavně hledal kompromis většího rodinného auta a zábavy na okresky, což Zafira OPC splňuje.
Mohu říct, že za ten měsíc, co mám opla začínám přemýšlet jako o svém budoucím služebáku a zatim to vyhrává na plné čáře Astra OPC
Mohu říct, že za ten měsíc, co mám opla začínám přemýšlet jako o svém budoucím služebáku a zatim to vyhrává na plné čáře Astra OPC
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak ted uz jen otazka KOLIK TO ZERE, KDYZ SE NA TO SLAPNE?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
průměrnou spotřebu máme v tuto chvíli 11,2 l/100km, ale to se jezdí z 90ti % město. Sice v autě většinou jezdí přítelkyně s půlroční holčičkou, takže zátěž žádná, ale už zmiňovaná výtka, že to moc hrabe asi mluví za vše
No jako s mým služebákem za 8 nejezdim
No jako s mým služebákem za 8 nejezdim
nethy5 zafira OPC
Omlouvám se, ale nejprve jsem to vložil do jiné sekce... Jsem tu prvně Vše o ní naleznete v sekci vaše autta - Caravan/van,...
Tak alespoň foto...
Tak alespoň foto...
Re: zafira OPC
měl bych malou prosbu, nemáte někdo manual k BC v čj? Našel jsem si jeden, ale na jinej BC,...
Re: zafira OPC
na co návod?? dyk, je to tak jednoduché. Pokud jde o překlad všech hlášení tak klikni sem
-
- Kontaktovat uživatele:
nooo moc pekna neni to fotene pardubiciach vedla obi vtom novom panelaku za mostom?