![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Jedete dnes někdo na okruh do Mostu? Bude tam den sportovních aut, takže udělám nějaké fota.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
edit: tak jelikož je tam hnusně, tak nikam nejedu..
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
jooo tak to se ti nedivimwlcak píše: Ráno bylo zataženo a pak se pěkně vyjasnilo, ale otec to zatáhnul a měl jsem tam jet s ním. Teďka jsem na to koukal ve zprávách a bylo tam na co se dívat.. Takže jsme pěkně nasraní..
no jestli ti jde jenom o cenu tak to je docela smutnýwlcak píše:Proč ne?Vojta píše:a hlavně si nekupuj světla v autokellymam originály černý použitý za 2500 kdybys měl zájem
Mám slevu 25 % v kelly..
Jinak bych měl zájem, ale potřebuju je hned.. Tak dej vědět co nejdřív.
Právě proto se ptám proč si je nemám brát v autokelly, už nahoře jsem psal, že v autokelly to stojí za prd. To, že to píšeš už po dvacátý, mi Tě je upřímně líto, ale já nestíhám pročítat všechny příspěvky ve fóruVojta píše:no jestli ti jde jenom o cenu tak to je docela smutnýwlcak píše:Proč ne?Vojta píše:a hlavně si nekupuj světla v autokellymam originály černý použitý za 2500 kdybys měl zájem
Mám slevu 25 % v kelly..
Jinak bych měl zájem, ale potřebuju je hned.. Tak dej vědět co nejdřív.
rozdíl kvality origo světla a napodoběniny je docela markantní, už to tady píšu asi podvacátý...poslal jsem ti SZ
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |