Zralok píše:Dneska jsem byl v Makru, po nákupu jdeme s manželkou k autu, ona šla první já automaticky za ní ani jsem se nějak nekoukal kam jde, přicházíme k autu, já vytahuji klíče mačkám a nic.... Kouknu na auto a už to vidím - kola bez poklic, černé lišty prostě jiné auto. Naše stálo na stejném místě ale o dvě řady dál. Jdeme teda k autu a manželka říká, já to nepoznala prostě jsem viděla stříbrný kombík, tak jsem šla k němu a tak jako naše to právě bylo v řadě, kde není stojan na košíky. A pak říká no a ještě mělo vzadu stejnou nálepku jako my. Tak letím zpátky a bum ho nálepka tam je, sice o kousíček jinde než mám já, ale prostě klubovka a dokonce 1,7DTi jako já. Kdopak to dnes kolem 19:20 stál v Ostravě u Makra - stříbrný kombajn , plechy bez poklic, 1,7DTi klubová nálepka vlevo vzadu a značka 5T1 5xx1 a x bylo číslo na obou pozicích stejné. A kdo tedy má na Ostravsku z klubu stříbrného kombajna se stejným motorem a ani o tom nevím?
Tak stejné auto jsem dnes po třetí odpoledne potkal u odbočky na Plesnou z cesty Poruba - Děhylov. Já jel do Poruby a ten kombík proti mně a stihl jsem přečíst značku a zjistil že je to ten samý. Jenže jak Frydex psal na fórrum nechodí.