el. Zrcátka
el. Zrcátka
Dobrý den, pred chvilkou sem se vratil z venku a sem fsteky bez sebe. Nákej zmr... nam ukradl zrcatka z Astry Gcka. Zustaly jen adaptery s moturkem. Tak sem se chtel zeptat, zda by mi nekdo poradil, jestli se dají koupit samotné zdrcadla (vyhřívané) za nějakou slušnou cenu. Předem velice děkuji za ochotu a čas timto strávený. S pozdravem Michal.
P.S. Jestli nekoho uvidite pred barakem jak Vám očumuje auto, nevahejte, popadněte ocelovou tyč a děte ho rozbít at si to konečně už jednou pro vždy zapamatuje... !!!! Dík moc. Zatim čao
P.S. Jestli nekoho uvidite pred barakem jak Vám očumuje auto, nevahejte, popadněte ocelovou tyč a děte ho rozbít at si to konečně už jednou pro vždy zapamatuje... !!!! Dík moc. Zatim čao
- Reklama
Re: el. Zrcátka
Dnes sem šel okolo auta a zjistil jsem úplně ten samý problém! Řekněte mi, co to je za zmrda?sabelt píše:Dobrý den, pred chvilkou sem se vratil z venku a sem fsteky bez sebe. Nákej zmr... nam ukradl zrcatka z Astry Gcka. Zustaly jen adaptery s moturkem. Tak sem se chtel zeptat, zda by mi nekdo poradil, jestli se dají koupit samotné zdrcadla (vyhřívané) za nějakou slušnou cenu. Předem velice děkuji za ochotu a čas timto strávený. S pozdravem Michal.
Na autokelly jdou koupit bud samostatny zrcadla, nebo s nějakym plastem na zadni strana, cena za obe cca 900,-
Re: Zrcatka
Praha Holešovice, což je do čimic skoro coby kamenem dohodil...sabelt píše:No ja bydlim v Praze. Praha 8 cimice kde bydlíš ty ?
Jinak ted jsem koukal, že jde koupit obyč zrcátko s držákem levy za 350,- nebo vyhřívaný za 950,-
Asi se na to vybodnu a koupim to obyc, co si myslíte? Zajímavý je, že pravý vyhřívaný stojí jen 450,-...