Pomoc s alu kolama do tp
Re: Pomoc s alu kolama do tp
Pánové nebo úplný Hov.O!!!! Snažím se dostat ty mí 18 do tp. po několika telefonátech jsem se dohodl s pánem z opla at jim pošlu typové listy od kol kopii velkého TP a žádost. A dnes mi volali že musím na dopravku v kolíně a na základě typových listů mi to tam napíšou a když ne , tak musím na zástupce kol aby mi vystavili nějaký protokol na základě toho mi to tam napíšou!!!!!
- Reklama
No ale Ty máš typové listy, Radim ne! To je velký rozdíl. S typovým listem rovnou na dopravku.
Ale proč mi to neřekli předtím?
Stejně jako všude, i oni v tom mají občas bordel Kdyby jsme měli my ostatní rovněž typové listy, tak to ani neřešíme
Bohužel většina z nás co si koupí jeté disky, tak k nim automaticky nemá ani typové listy
Bohužel většina z nás co si koupí jeté disky, tak k nim automaticky nemá ani typové listy
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Ani jednu z těch čtyřech značek nemám
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
já mám origo..k tomu se snad ani typový listy nedávaj ne??!??!?!
Třeba já si zavolal do Opla že mám v TP jen 15" jestli tam nemají být náhodou i jiné rozměry. A že na ni chci jiná větší
originál Opel ale potřebuji je zapsat do TP. Paní mrkla......, na moji Zafiru opravdu dával Opel jen 15" a žádná jiná. Po sdělení že oni s tím nic neudělají, ale že se dají dopsat alternativní ......bla bla bla bla....(všichni známe) jsem poděkoval a s ceným poznatkem jsem pokračoval.
No a dnes už mám v TP 15", 16" i 17". Takže ještě koupit krásné a vysněné 17" a můžu jezdit.
Raději si totiž napřed zjistím a nechám zapsat co na auto můžu dát, než si koupím kola. Ale to je na každém.
originál Opel ale potřebuji je zapsat do TP. Paní mrkla......, na moji Zafiru opravdu dával Opel jen 15" a žádná jiná. Po sdělení že oni s tím nic neudělají, ale že se dají dopsat alternativní ......bla bla bla bla....(všichni známe) jsem poděkoval a s ceným poznatkem jsem pokračoval.
No a dnes už mám v TP 15", 16" i 17". Takže ještě koupit krásné a vysněné 17" a můžu jezdit.
Raději si totiž napřed zjistím a nechám zapsat co na auto můžu dát, než si koupím kola. Ale to je na každém.
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
FOR M.ERIK:
Jsi to nějak přeskočil ne? znamená že jsi zaplatil prašule a nechal jsis dopsat alternativní ne?
Jsi to nějak přeskočil ne? znamená že jsi zaplatil prašule a nechal jsis dopsat alternativní ne?
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Radim: Řešili jsme to samé na Combo, někde je tady o tom i topic. Chtěli jsme zaspat orig. plech. 15" a pneu (jiná stejná Comba je mají), naše má jen JEDEN rozměr 14", nic víc. Odkazovali nás na ofic. dovozce (Praha - Pankrác), ale žádaj si poměrně velkou sumu za to, že se paní za přepážkou podívá, jestli má konkrétně tvoje auto (dle VIN) možnost získat i nějaká jiná kola. Předpokládá se, že ti řekne NE, protože bys je měl v TP . Stává se u dovozů, že se zapomenou zapsat, ale to není třeba můj případ...
Snad poradí někdo líp...
Snad poradí někdo líp...
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
no kdyby mi řekli že to nelze dát na moje auto...tak bych asi smíchy puknul... a dlabal bych na to!!!!!!!!!!!
ale já právěže mám dovoz z DE!!! a mám fakt pocit že to tam zapoměli dopsat! jelikož co jsem se dočetl na netu tak dovozy by měly mít automaticky????? zapsány rozměry 16" !!!!
ale já právěže mám dovoz z DE!!! a mám fakt pocit že to tam zapoměli dopsat! jelikož co jsem se dočetl na netu tak dovozy by měly mít automaticky????? zapsány rozměry 16" !!!!
Ja som si mailoval s oficiálnym dovozcom opla do SR, tiež som ho lámal, že mám origo 17ky opel a tiež som dostal odpoveď, že na moju astru s mojim motorom max 16ky.M.erik píše:Třeba já si zavolal do Opla že mám v TP jen 15" jestli tam nemají být náhodou i jiné rozměry. A že na ni chci jiná větší originál Opel ale potřebuji je zapsat do TP. Paní mrkla......, na moji Zafiru opravdu dával Opel jen 15" a žádná jiná. Po sdělení že oni s tím nic neudělají, ale že se dají dopsat alternativní ......bla bla bla bla....(všichni známe) jsem poděkoval a s ceným poznatkem jsem pokračoval.
No a ako si ich tam teda dostal?
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
For Mexxo: tak si sežen od někoho kdo má stejný rok výroby a motor jako ty - TP kde má zapsané 17" kola a ukaž těm trubkám, že v tom maj akorát bordel a tahaj z lidí prachy! a ať ti to laskavě vysvětlí co to má znamenat!
PS: ale jen v tom případě že na astruli mohou být 17" liťáky! já zatím viděl ofico s 16"
PS: ale jen v tom případě že na astruli mohou být 17" liťáky! já zatím viděl ofico s 16"
Samozrejme 99% astier s 1,8 má max 16ky, ale boli astry sport, ktoré mali 17ky od výroby aj keď boli len 1,8. A samozrejme nie v SR ani v ČR. V nemecku a inde v európe, kde neni problém ich tam dostať ani po rokoch. Preto nikdy nepochopím, v čom sú tie astry iné, keď ich dovezieme sem. A že tam vlezú bez najmenších problémov vieme všetci.
Chtel jsem se zeptat v technicaku mam 6J X 16 H2 ET49, 205/50 R16 87H ale potreboval bych 6J X 16 H2 ET49, 215/40 R16 87H litaky mam zapsane TP ale gumy ne aspon ne ten rozmer co mam na aute da se to tam nejak jednoduse zapsat nebo musi byt i typovy list na gumy nebo jak to presne je.