Pomoc s alu kolama do tp

Vybíráte disky či plechy, nevíte co to je ET, či jaké kola se hodí na vašeho oplíka, zde najdete odpověď
Megmen
Kontaktovat uživatele:

Re: Pomoc s alu kolama do tp

Příspěvek od Megmen » 27 kvě 2010, 20:55

Pánové nebo úplný Hov.O!!!! Snažím se dostat ty mí 18 do tp. po několika telefonátech jsem se dohodl s pánem z opla at jim pošlu typové listy od kol kopii velkého TP a žádost. A dnes mi volali že musím na dopravku v kolíně a na základě typových listů mi to tam napíšou a když ne , tak musím na zástupce kol aby mi vystavili nějaký protokol na základě toho mi to tam napíšou!!!!!

Reklama

M.erik

Příspěvek od M.erik » 27 kvě 2010, 21:03

No ale Ty máš typové listy, Radim ne! To je velký rozdíl. S typovým listem rovnou na dopravku.

Megmen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Megmen » 27 kvě 2010, 21:19

Ale proč mi to neřekli předtím?

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 27 kvě 2010, 21:32

Stejně jako všude, i oni v tom mají občas bordel :wink: Kdyby jsme měli my ostatní rovněž typové listy, tak to ani neřešíme 8)
Bohužel většina z nás co si koupí jeté disky, tak k nim automaticky nemá ani typové listy :(
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

Megmen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Megmen » 27 kvě 2010, 21:35

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 27 kvě 2010, 21:43

Ani jednu z těch čtyřech značek nemám :lol:
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim » 28 kvě 2010, 09:16

já mám origo..k tomu se snad ani typový listy nedávaj ne??!??!?!

M.erik

Příspěvek od M.erik » 28 kvě 2010, 09:31

Třeba já si zavolal do Opla že mám v TP jen 15" jestli tam nemají být náhodou i jiné rozměry. A že na ni chci jiná větší
originál Opel ale potřebuji je zapsat do TP. Paní mrkla......, na moji Zafiru opravdu dával Opel jen 15" a žádná jiná. Po sdělení že oni s tím nic neudělají, ale že se dají dopsat alternativní ......bla bla bla bla....(všichni známe) jsem poděkoval a s ceným poznatkem jsem pokračoval.
No a dnes už mám v TP 15", 16" i 17". Takže ještě koupit krásné a vysněné 17" a můžu jezdit.
Raději si totiž napřed zjistím a nechám zapsat co na auto můžu dát, než si koupím kola. :lol: Ale to je na každém. :mrgreen:

rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim » 28 kvě 2010, 12:37

FOR M.ERIK:
Jsi to nějak přeskočil ne? znamená že jsi zaplatil prašule a nechal jsis dopsat alternativní ne?

Honz@
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honz@ » 28 kvě 2010, 12:48

Radim: Řešili jsme to samé na Combo, někde je tady o tom i topic. Chtěli jsme zaspat orig. plech. 15" a pneu (jiná stejná Comba je mají), naše má jen JEDEN rozměr 14", nic víc. Odkazovali nás na ofic. dovozce (Praha - Pankrác), ale žádaj si poměrně velkou sumu za to, že se paní za přepážkou podívá, jestli má konkrétně tvoje auto (dle VIN) možnost získat i nějaká jiná kola. Předpokládá se, že ti řekne NE, protože bys je měl v TP :D . Stává se u dovozů, že se zapomenou zapsat, ale to není třeba můj případ...

Snad poradí někdo líp...
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A

rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim » 28 kvě 2010, 12:51

no kdyby mi řekli že to nelze dát na moje auto...tak bych asi smíchy puknul... :lol: :lol: a dlabal bych na to!!!!!!!!!!!
ale já právěže mám dovoz z DE!!! a mám fakt pocit že to tam zapoměli dopsat! jelikož co jsem se dočetl na netu tak dovozy by měly mít automaticky????? zapsány rozměry 16" !!!!

mexxo

Příspěvek od mexxo » 28 kvě 2010, 13:12

M.erik píše:Třeba já si zavolal do Opla že mám v TP jen 15" jestli tam nemají být náhodou i jiné rozměry. A že na ni chci jiná větší originál Opel ale potřebuji je zapsat do TP. Paní mrkla......, na moji Zafiru opravdu dával Opel jen 15" a žádná jiná. Po sdělení že oni s tím nic neudělají, ale že se dají dopsat alternativní ......bla bla bla bla....(všichni známe) jsem poděkoval a s ceným poznatkem jsem pokračoval.
No a dnes už mám v TP 15", 16" i 17". Takže ještě koupit krásné a vysněné 17" a můžu jezdit.
Raději si totiž napřed zjistím a nechám zapsat co na auto můžu dát, než si koupím kola. :lol: Ale to je na každém. :mrgreen:
Ja som si mailoval s oficiálnym dovozcom opla do SR, tiež som ho lámal, že mám origo 17ky opel a tiež som dostal odpoveď, že na moju astru s mojim motorom max 16ky. :(
No a ako si ich tam teda dostal?

rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim » 28 kvě 2010, 15:47

For Mexxo: tak si sežen od někoho kdo má stejný rok výroby a motor jako ty - TP kde má zapsané 17" kola a ukaž těm trubkám, že v tom maj akorát bordel a tahaj z lidí prachy! a ať ti to laskavě vysvětlí co to má znamenat!
:!:

PS: ale jen v tom případě že na astruli mohou být 17" liťáky! já zatím viděl ofico s 16" :wink:

mexxo

Příspěvek od mexxo » 31 kvě 2010, 22:49

Samozrejme 99% astier s 1,8 má max 16ky, ale boli astry sport, ktoré mali 17ky od výroby aj keď boli len 1,8. A samozrejme nie v SR ani v ČR. V nemecku a inde v európe, kde neni problém ich tam dostať ani po rokoch. Preto nikdy nepochopím, v čom sú tie astry iné, keď ich dovezieme sem. :roll: A že tam vlezú bez najmenších problémov vieme všetci. :mrgreen:

ShaKe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ShaKe » 17 čer 2010, 13:18

Chtel jsem se zeptat v technicaku mam 6J X 16 H2 ET49, 205/50 R16 87H ale potreboval bych 6J X 16 H2 ET49, 215/40 R16 87H litaky mam zapsane TP ale gumy ne aspon ne ten rozmer co mam na aute da se to tam nejak jednoduse zapsat nebo musi byt i typovy list na gumy nebo jak to presne je.
ObrázekObrázekObrázek

Odpovědět