mám prosbu - koupil jsem modul denního svícení, ale chová se nestandardně (pan Panc, od kterého jsem modul koupil se zachoval velmi korektně a nabídl výměnu modulu, případně vrácení peněz, nicméně bych nejdřív rád vyloučil chybu mezi volantem a sedačkou
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
)
Takže, modul jsem zapojil do nalezeného konektoru, osadil pojistku (10A) a nastartoval - automatické zapnutí světel po nastartování motoru proběhlo v pořádku. Pak jsem otočil ovladačem světel na parkovačky, ale modul se nevypnul a dál svítily potkávací světla. Ovladač světel jsem vrátil zpět do polohy "vypnuto" a vypnul motor. I přes vypnutý motor a vytažený klíček ze zapalování (a vypnutý ovladač světel) zůstala světla rozsvícená. Zhasla až po odpojení modulu od konektoru.
Mé nápady jsou:
- konektor nemá zapojenou jednu pozici - možná to pro správný chod modulu vadí?
- pojistka byla první, kterou jsem našel - sice nová, ale taková obyčejná od benzinky. Od těch originálních se lišila v síle plastu (to by asi vadit nemuselo, ale kdo ví?)
Dodal bych, že se jedná o Astru F, r.v. 97, 1,4 16V, koupená v ČR. Kabely v průchodce 5.tých dveří se zdají v pořádku.
Budu vděčný za každý dobrý nápad..
Děkuji