Profese a zaměstnání
Re: Profese a zaměstnání
Momentálně: školník, elektrikář, revizák elektro, topič plyn. kotelen, technik BOZP, správce poč.aplikací, kameraman-stříhač videostudio.
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
A zpevak taky ne?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- vasekpetr1
Rozbíjím na Dukovanech atómy a hlídám, aby tekly do těch správných drátů. Silnoproudařina mě živí i baví, ale koníček je v železnici, kde jsem jako učeň začínal. Dnes už jen smutně koukám, když se kolem mě prožene nějaký ten express
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Rušňovodič / strojvedoucí.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
- Jeena
- Kontaktovat uživatele:
Kladivem???vasekpetr1 píše:Rozbíjím na Dukovanech atómy...
Sorry ale musel jsem
ASTRA G Caravan 1.4 16V (X14XE) Edition 2000
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
já jsem vyučen elektromechanik-měl bych umět opravit video,tv,rádio atd....
po škole jsem nastoupil k firmě,kde jsem se přiučil silnoproudu(prípojky do baráků,rozvaděče,elektroinstalace),udělal jsem si zkoušku z vyhlášky 50+paragrav 6 a to jest práce bez dozoru.Naše firma dělá elektrorozvody v RD,hotelech atd.... taky pak dělám melouchem elektrointalace po práci....
a ted v poslední době u firmy dostáváme zakázky od ČEZu a děláme vzdušná vedení,sloupy,pilíře,trafostanice+rozvodny a veškeré sítě zem,vzduch....
jinak mi ještě firma nechala udělat papíry+zkoušky na autojeřáb do 8T,hydraulickou ruku,autoplošinu do 12m,pásová a kolová rypadla(bagr),kolové nakladače,vazačské zkoušky,obsuha motorové pily.... pak mám ještě řidičské oprávnění skupiny C+E+profesní průkaz a psychotesty...
po škole jsem nastoupil k firmě,kde jsem se přiučil silnoproudu(prípojky do baráků,rozvaděče,elektroinstalace),udělal jsem si zkoušku z vyhlášky 50+paragrav 6 a to jest práce bez dozoru.Naše firma dělá elektrorozvody v RD,hotelech atd.... taky pak dělám melouchem elektrointalace po práci....
a ted v poslední době u firmy dostáváme zakázky od ČEZu a děláme vzdušná vedení,sloupy,pilíře,trafostanice+rozvodny a veškeré sítě zem,vzduch....
jinak mi ještě firma nechala udělat papíry+zkoušky na autojeřáb do 8T,hydraulickou ruku,autoplošinu do 12m,pásová a kolová rypadla(bagr),kolové nakladače,vazačské zkoušky,obsuha motorové pily.... pak mám ještě řidičské oprávnění skupiny C+E+profesní průkaz a psychotesty...
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- vasekpetr1
Jeena a manli: asi vám uberu na kmitočtu, ať vám doma blikaj žárofky
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
já zase rozumim trabantum..... ne,tak technik-konstruktér v elektr. Počerady, AutoCAD denní chleba můj! Vyrobíme cokoli http://www.elnaservis.cz
Naposledy upravil(a) dany2ka dne 19 kvě 2010, 20:47, celkem upraveno 1 x.
anebo utopitmanli2 píše:potřeboval bych potopit pár lidí...
OPEL ZAFIRA 2,2DTI Y22DTR OPC line 2005
https://www.automilacek.cz
https://www.automilacek.cz
- komak
- Kontaktovat uživatele:
pankid píše:Ahoj, mám velkoobchod s díly na přestavbu vašich miláčků na propan-butan (LPG). Systém přímého sekvenčního vstřikování českého výrobce Magic 2. Sleva pro členy samozřejmostí.
Ahoj poradíšmy-vyplatilo byseto namontovat na motor který mám!
0pel Astra-G,Caravan. X12XE 16V, 1998.
https://www.astra-g.cz/galerie/komak/
Manželka Opel Corsa C 1.0 12v 2002 (Z10XE)
- pankid
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, to záleží na tom kolik km za rok najedeš. Návratnost investice je momentálně asi 1.1 Kč na km a mělo by se Ti to optimálně vrátit za jeden rok. Přestavba s nádrží místo rezervy(toroidní) se systémem přímého sekvenčního vstřikování plynu pro čtyřválec s montáží a zápisem do technického průkazu je za cca 22 000,- a tolik km za rok by to chtělo jezdit, aby se Ti za rok vrátila investice.komak píše:pankid píše:Ahoj, mám velkoobchod s díly na přestavbu vašich miláčků na propan-butan (LPG). Systém přímého sekvenčního vstřikování českého výrobce Magic 2. Sleva pro členy samozřejmostí.
www.LPG-OBCHOD.cz
Přestavby na plyn LPG s nádrží místo rezervy, homologací a zápisem do TP.
Zdarma ochrana ventilů originál www.FLASHLUBE.cz
1Km na benzín = 2.70 Kč nebo 1Km na plyn LPG = 1.30Kč. Úspora na 1Km = 1,40 Kč !
Litr plynu LPG 14 Kč - Litr benzínu 34 Kč (7/2018)
1Km na benzín = 2.70 Kč nebo 1Km na plyn LPG = 1.30Kč. Úspora na 1Km = 1,40 Kč !
- komak
- Kontaktovat uživatele:
Aco myslíš ta X12XE bylo byto znát na vykonu-pokles anbo ne?pankid píše:Ahoj, to záleží na tom kolik km za rok najedeš. Návratnost investice je momentálně asi 1.1 Kč na km a mělo by se Ti to optimálně vrátit za jeden rok. Přestavba s nádrží místo rezervy(toroidní) se systémem přímého sekvenčního vstřikování plynu pro čtyřválec s montáží a zápisem do technického průkazu je za cca 22 000,- a tolik km za rok by to chtělo jezdit, aby se Ti za rok vrátila investice.komak píše:pankid píše:Ahoj, mám velkoobchod s díly na přestavbu vašich miláčků na propan-butan (LPG). Systém přímého sekvenčního vstřikování českého výrobce Magic 2. Sleva pro členy samozřejmostí.
0pel Astra-G,Caravan. X12XE 16V, 1998.
Tak tieŽ sa pridám
Materská škola -> prešiel
Základka -> prešiel
Stredné odborné učilište odbor Mechanik opravár cestných motorových vozidiel -> prešiel
Stredná odborná škola dopravná zamerani strojár -> zatial uspesne maturujem, od pondelka mam uste tak drzte palce .
Materská škola -> prešiel
Základka -> prešiel
Stredné odborné učilište odbor Mechanik opravár cestných motorových vozidiel -> prešiel
Stredná odborná škola dopravná zamerani strojár -> zatial uspesne maturujem, od pondelka mam uste tak drzte palce .
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
- pankid
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, to záleží na tom kolik km za rok najedeš. Návratnost investice je momentálně asi 1.1 Kč na km a mělo by se Ti to optimálně vrátit za jeden rok. Přestavba s nádrží místo rezervy(toroidní) se systémem přímého sekvenčního vstřikování plynu pro čtyřválec s montáží a zápisem do technického průkazu je za cca 22 000,- a tolik km za rok by to chtělo jezdit, aby se Ti za rok vrátila investice.[/quote]
Aco myslíš ta X12XE bylo byto znát na vykonu-pokles anbo ne?[/quote]
Je to už i tak slabý motor, nevím jakým stylem jezdíš a jak moc využíváš plného výkonu. Já mám v rodině dvě G 1.4 a 1.6 obě 16V a tam žádný pokles výkonu oproti benzínu nepozoruju. Tyhle systémy přímého vstřiku mají trysky plynových vstřikovačů hodně blízko vstřikovačů benzínových, takže ta ztráta výkonu je opravdu hodně malá.
Aco myslíš ta X12XE bylo byto znát na vykonu-pokles anbo ne?[/quote]
Je to už i tak slabý motor, nevím jakým stylem jezdíš a jak moc využíváš plného výkonu. Já mám v rodině dvě G 1.4 a 1.6 obě 16V a tam žádný pokles výkonu oproti benzínu nepozoruju. Tyhle systémy přímého vstřiku mají trysky plynových vstřikovačů hodně blízko vstřikovačů benzínových, takže ta ztráta výkonu je opravdu hodně malá.
www.LPG-OBCHOD.cz