Rozměry kufru Zafira A

Co nenajdete na fóru v sekcích Astra G, pravděpodobně to bude zde.
Odpovědět
Mazzuty

Rozměry kufru Zafira A

Příspěvek od Mazzuty » 16 kvě 2010, 22:02

Zdravím všechny Zafíráky a mám prosbičku.Nikde se nemohu dopídit rozměrů zavazadelníku Zafky.
Zajímá mě hlavně délka kufru k druhé řadě sedadel když jsou v normální pozici a pak když jsou přisunuta nadoraz
k předním sedačkám + výška kufru.Pokud bude někdo tak hodný a písne,kde se to nechá vyčíst,nebo
přímo hodí rozměry budu vděčný! :wink:

Reklama

MAX - CZ
Kontaktovat uživatele:

Re: Rozměry kufru Zafira A

Příspěvek od MAX - CZ » 17 kvě 2010, 22:02

zítra ti to změřím. :wink:
OPEL ZAFIRA 2,2DTI Y22DTR OPC line 2005

https://www.automilacek.cz

Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.S » 17 kvě 2010, 22:07

europaletu tam nedáš jestli Tě zajímá tohle :mrgreen:
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........

Mazzuty

Příspěvek od Mazzuty » 18 kvě 2010, 00:48

MAX - CZ píše:zítra ti to změřím. :wink:
Děkuju,budeš moc hodnej! 8) Dosloužila mi moje milovaná kombiková omeguška,kde bylo místa spousty a teď
mi padla do oka Zafirka,ale rád bych veděl jak moc budu s tím kufrem bit.Potřebuju vozit kočárek,tak jestli se
tam vejde atd. Prostě trošku si udělat obrázek:) Jinak je možný v Zafirce nějak slušně přespat??V Omeze jsem
sklopil sedačky a měl tam letiště.To u Zafky nečekám,ale jestli se tam člověk nějak složí... :wink: ?

Mazzuty

Příspěvek od Mazzuty » 18 kvě 2010, 00:50

Mike.S píše:europaletu tam nedáš jestli Tě zajímá tohle :mrgreen:
To jsem ani nečekal,ale vůbec by to nebylo marný: )))

olin.

Příspěvek od olin. » 18 kvě 2010, 08:15

Mazzuty píše:
Děkuju,budeš moc hodnej! 8) Dosloužila mi moje milovaná kombiková omeguška,kde bylo místa spousty a teď
mi padla do oka Zafirka,ale rád bych veděl jak moc budu s tím kufrem bit.Potřebuju vozit kočárek,tak jestli se
tam vejde atd. Prostě trošku si udělat obrázek:) Jinak je možný v Zafirce nějak slušně přespat??V Omeze jsem
sklopil sedačky a měl tam letiště.To u Zafky nečekám,ale jestli se tam člověk nějak složí... :wink: ?
Neboj kočárek se ti tam vejde i pro dvojčata a jako bonus ještě dvoje golfky. S přespáním to ale taková sláva nebude, protože když sklopíš a šoupneš prostřední sedačku dopředu, co to jde, tak tam máš jen metr a půl přesně :x .To bylo první, co jsem měřil, když jsem si minulej tejden Zafiru koupil.

mexxo

Příspěvek od mexxo » 18 kvě 2010, 09:39

Mazzuty píše:
Mike.S píše:europaletu tam nedáš jestli Tě zajímá tohle :mrgreen:
To jsem ani nečekal,ale vůbec by to nebylo marný: )))
Ale zmestí sa do Áčka. :mrgreen: Hojne to využíva jeden náš zákazník. :lol:
Přílohy
HBBFAXraiVV_Pxgen_r_311xA.jpg

Jocker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jocker » 18 kvě 2010, 10:03

a kde je ta europaleta?

mexxo

Příspěvek od mexxo » 18 kvě 2010, 10:59

To vyfotené nemáme, foto je len pre predstavu. Ale má kamiónovú prepravu a Ačko používa na malé zásielky. Má na ňom najazdených cez 170tis km za 20 mesiacov. Na takého prda dosť... :lol:

frenkiecz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od frenkiecz » 18 kvě 2010, 21:55

Vyspíš se tam skrčenej.Ale i na bobku. :wink:
Opel Zafira A 1.8 16V X18XE1

Mazzuty

Příspěvek od Mazzuty » 19 kvě 2010, 07:31

olin. píše:
Mazzuty píše:
Neboj kočárek se ti tam vejde i pro dvojčata a jako bonus ještě dvoje golfky. S přespáním to ale taková sláva nebude, protože když sklopíš a šoupneš prostřední sedačku dopředu, co to jde, tak tam máš jen metr a půl přesně :x .To bylo první, co jsem měřil, když jsem si minulej tejden Zafiru koupil.
Kočárek pro dvojčata tam tedy dám,ale dám tam na zadní sedačky ještě ty děti v autosedačkách? :D Je tam 1,5m když se šoupnou sedadla.Takže při základní pozici sedadel bez šoupání je tam alespoň metr??
Ta druhá řada sedadel je teda 2+1 a nechá se šoupnou nebo sklopit třeba jen ta jedna sedačka samostatně??

Mazzuty

Příspěvek od Mazzuty » 19 kvě 2010, 07:34

mexxo píše:To vyfotené nemáme, foto je len pre predstavu. Ale má kamiónovú prepravu a Ačko používa na malé zásielky. Má na ňom najazdených cez 170tis km za 20 mesiacov. Na takého prda dosť... :lol:
Europaleta je koukám 1200 x 800mm,takže je fakt,že by se tam měla vecpat.Dává ji asi teda chudince slušně zabrat! :mrgreen:

Trdlo

Příspěvek od Trdlo » 19 kvě 2010, 08:18

Dával jsem teď X-lander kočár pro jedno děcko do Zafy týden a můžu říct, nic moc. Ten kufr je oproti kombi astře krátkej. Sice vyšší, ale krátkej. A další strašná nevýhoda Zafy je střední pás na zadním sedadle, že je tam jen pupkáč... Nevím, přijde mi mnohem větší a skladnější astra kombi. (beru ze zkušenosti, kočár plus brusle plus věci na malou atd. prostě to co člověk běžně vozí, to se do astry jednoznačně naháže líp)
END

olin.

Příspěvek od olin. » 03 led 2012, 11:20

Trdlo píše:Dával jsem teď X-lander kočár pro jedno děcko do Zafy týden a můžu říct, nic moc. Ten kufr je oproti kombi astře krátkej. Sice vyšší, ale krátkej. A další strašná nevýhoda Zafy je střední pás na zadním sedadle, že je tam jen pupkáč... Nevím, přijde mi mnohem větší a skladnější astra kombi. (beru ze zkušenosti, kočár plus brusle plus věci na malou atd. prostě to co člověk běžně vozí, to se do astry jednoznačně naháže líp)
X-lander máme taky a do Zafiry ho ani neskládám, ale dávám ho tam rovnou celej a maximálně sklopím držadlo. Dokonce při pošoupnurí sedačky, nebo naklopení opěradla dopředu o jeden zub ho tam dám i s hlubokou korbou na dýlku.

Jinak nevíte někdo, jak se dá vymontovat druhá řada sedaček? Tak dvakrát do roka jezdím na akce, kde potřebuju v autě spát a prostě se tam nevejdu!

hant

Příspěvek od hant » 03 led 2012, 16:40

někde tu je toto téma i s obrázkama. Zkus to HLEDAT 8)

dokonce jsem ti to našel- https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... it=sedadla
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1

https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira

Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní

Odpovědět