Rozměry kufru Zafira A
Rozměry kufru Zafira A
Zdravím všechny Zafíráky a mám prosbičku.Nikde se nemohu dopídit rozměrů zavazadelníku Zafky.
Zajímá mě hlavně délka kufru k druhé řadě sedadel když jsou v normální pozici a pak když jsou přisunuta nadoraz
k předním sedačkám + výška kufru.Pokud bude někdo tak hodný a písne,kde se to nechá vyčíst,nebo
přímo hodí rozměry budu vděčný!
Zajímá mě hlavně délka kufru k druhé řadě sedadel když jsou v normální pozici a pak když jsou přisunuta nadoraz
k předním sedačkám + výška kufru.Pokud bude někdo tak hodný a písne,kde se to nechá vyčíst,nebo
přímo hodí rozměry budu vděčný!
- Reklama
Re: Rozměry kufru Zafira A
zítra ti to změřím.
OPEL ZAFIRA 2,2DTI Y22DTR OPC line 2005
https://www.automilacek.cz
https://www.automilacek.cz
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
europaletu tam nedáš jestli Tě zajímá tohle
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Děkuju,budeš moc hodnej! Dosloužila mi moje milovaná kombiková omeguška,kde bylo místa spousty a teďMAX - CZ píše:zítra ti to změřím.
mi padla do oka Zafirka,ale rád bych veděl jak moc budu s tím kufrem bit.Potřebuju vozit kočárek,tak jestli se
tam vejde atd. Prostě trošku si udělat obrázek:) Jinak je možný v Zafirce nějak slušně přespat??V Omeze jsem
sklopil sedačky a měl tam letiště.To u Zafky nečekám,ale jestli se tam člověk nějak složí... ?
To jsem ani nečekal,ale vůbec by to nebylo marný: )))Mike.S píše:europaletu tam nedáš jestli Tě zajímá tohle
Neboj kočárek se ti tam vejde i pro dvojčata a jako bonus ještě dvoje golfky. S přespáním to ale taková sláva nebude, protože když sklopíš a šoupneš prostřední sedačku dopředu, co to jde, tak tam máš jen metr a půl přesně .To bylo první, co jsem měřil, když jsem si minulej tejden Zafiru koupil.Mazzuty píše:Děkuju,budeš moc hodnej! Dosloužila mi moje milovaná kombiková omeguška,kde bylo místa spousty a teďMAX - CZ píše:zítra ti to změřím.
mi padla do oka Zafirka,ale rád bych veděl jak moc budu s tím kufrem bit.Potřebuju vozit kočárek,tak jestli se
tam vejde atd. Prostě trošku si udělat obrázek:) Jinak je možný v Zafirce nějak slušně přespat??V Omeze jsem
sklopil sedačky a měl tam letiště.To u Zafky nečekám,ale jestli se tam člověk nějak složí... ?
Ale zmestí sa do Áčka. Hojne to využíva jeden náš zákazník.Mazzuty píše:To jsem ani nečekal,ale vůbec by to nebylo marný: )))Mike.S píše:europaletu tam nedáš jestli Tě zajímá tohle
a kde je ta europaleta?
To vyfotené nemáme, foto je len pre predstavu. Ale má kamiónovú prepravu a Ačko používa na malé zásielky. Má na ňom najazdených cez 170tis km za 20 mesiacov. Na takého prda dosť...
Kočárek pro dvojčata tam tedy dám,ale dám tam na zadní sedačky ještě ty děti v autosedačkách? Je tam 1,5m když se šoupnou sedadla.Takže při základní pozici sedadel bez šoupání je tam alespoň metr??olin. píše:Neboj kočárek se ti tam vejde i pro dvojčata a jako bonus ještě dvoje golfky. S přespáním to ale taková sláva nebude, protože když sklopíš a šoupneš prostřední sedačku dopředu, co to jde, tak tam máš jen metr a půl přesně .To bylo první, co jsem měřil, když jsem si minulej tejden Zafiru koupil.Mazzuty píše:Děkuju,budeš moc hodnej! Dosloužila mi moje milovaná kombiková omeguška,kde bylo místa spousty a teďMAX - CZ píše:zítra ti to změřím.
Ta druhá řada sedadel je teda 2+1 a nechá se šoupnou nebo sklopit třeba jen ta jedna sedačka samostatně??
Europaleta je koukám 1200 x 800mm,takže je fakt,že by se tam měla vecpat.Dává ji asi teda chudince slušně zabrat!mexxo píše:To vyfotené nemáme, foto je len pre predstavu. Ale má kamiónovú prepravu a Ačko používa na malé zásielky. Má na ňom najazdených cez 170tis km za 20 mesiacov. Na takého prda dosť...
Dával jsem teď X-lander kočár pro jedno děcko do Zafy týden a můžu říct, nic moc. Ten kufr je oproti kombi astře krátkej. Sice vyšší, ale krátkej. A další strašná nevýhoda Zafy je střední pás na zadním sedadle, že je tam jen pupkáč... Nevím, přijde mi mnohem větší a skladnější astra kombi. (beru ze zkušenosti, kočár plus brusle plus věci na malou atd. prostě to co člověk běžně vozí, to se do astry jednoznačně naháže líp)
END
X-lander máme taky a do Zafiry ho ani neskládám, ale dávám ho tam rovnou celej a maximálně sklopím držadlo. Dokonce při pošoupnurí sedačky, nebo naklopení opěradla dopředu o jeden zub ho tam dám i s hlubokou korbou na dýlku.Trdlo píše:Dával jsem teď X-lander kočár pro jedno děcko do Zafy týden a můžu říct, nic moc. Ten kufr je oproti kombi astře krátkej. Sice vyšší, ale krátkej. A další strašná nevýhoda Zafy je střední pás na zadním sedadle, že je tam jen pupkáč... Nevím, přijde mi mnohem větší a skladnější astra kombi. (beru ze zkušenosti, kočár plus brusle plus věci na malou atd. prostě to co člověk běžně vozí, to se do astry jednoznačně naháže líp)
Jinak nevíte někdo, jak se dá vymontovat druhá řada sedaček? Tak dvakrát do roka jezdím na akce, kde potřebuju v autě spát a prostě se tam nevejdu!
někde tu je toto téma i s obrázkama. Zkus to HLEDAT
dokonce jsem ti to našel- https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... it=sedadla
dokonce jsem ti to našel- https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... it=sedadla
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní