Ofuky ano nebo ne ?
- Reklama
- pankid
- Kontaktovat uživatele:
Re:
Ahoj, včera jsem namontoval ofuky HEKO (pl) na moji astru G, montáž v pohodě, plíšky jsem tam nedával, okna vyjíždějí téměř až nahoru. Nebylo třeba je znovu programovat, nic jsem nemusel měnit. Do 100km uplné ticho, potom nepatrný šum. Ale dneska byl na D1 docela vítr. Takže jsem spokojen.Trdlo píše:Já hlasuju že deflektory rozhodně jo. Jak kvůli létu, kdy nechám pootevřený okna, tak za deště, za jízdy taky pohoda. Mám Heka na předních i zadních a bez problému. Jen jsem nedával ty pružinky. Jen jsem je nalepil a motorky v poho. Už 4 roky.
www.LPG-OBCHOD.cz
Přestavby na plyn LPG s nádrží místo rezervy, homologací a zápisem do TP.
Zdarma ochrana ventilů originál www.FLASHLUBE.cz
1Km na benzín = 2.70 Kč nebo 1Km na plyn LPG = 1.30Kč. Úspora na 1Km = 1,40 Kč !
Litr plynu LPG 14 Kč - Litr benzínu 34 Kč (7/2018)
Přestavby na plyn LPG s nádrží místo rezervy, homologací a zápisem do TP.
Zdarma ochrana ventilů originál www.FLASHLUBE.cz
1Km na benzín = 2.70 Kč nebo 1Km na plyn LPG = 1.30Kč. Úspora na 1Km = 1,40 Kč !
Litr plynu LPG 14 Kč - Litr benzínu 34 Kč (7/2018)
Re: Ofuky ano nebo ne ?
Ne e, ať už to vypadá otřesně, nebo je to super design doplněk, nějak mi uniká funkčnost. Pootevřená okna se dají snést jen při nízké rychlosti, to si to okno raději spustím do půlky či níž a v tu chvíli je ten "ofuk" vlastně k ničemu. V dešti otevírat okno a aby tam nepršelo mít ofuk?! zase kravina, mám snad filtrovanou ventilaci.... takže myslím, že ofuk pouze pro oko pokud se to majiteli líbí.
mam ich uz dlho hadam 3 roky a nemam s nicim problem. Je to dobra vec, casto v lete nechavam kusok otvorene okna takto a nie je to aspon vidno ze su otvorene...
1.6 16V 74KW HB 5dv.
Ono je to dobré keď niekde stojíš na parkovisku s deťmi v aute a čakáš manželku. Von je sychravé počasie a okná sa rosia ako divé. Pomohlo by otvorenie okna, ale potom prší do auta. A čo pomôže - "ofuk". Alebo keď parkujem v lete na dvore firmy, tak kľudne sa dajú pootvoriť okná bez strachu, že v prípade dažďa mi naprší do auta.
Síce "ofuky" nemám, ale rozmýšľal som nad tým - celkom dobrá vecička, ale stále nie som celkom presvedčený. Funkčné to síce je, ale vzhľadu to až tak nepridá...
Síce "ofuky" nemám, ale rozmýšľal som nad tým - celkom dobrá vecička, ale stále nie som celkom presvedčený. Funkčné to síce je, ale vzhľadu to až tak nepridá...
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
-
čaute tak ja som si deflektory objednal namontoval a som maximalne spokojný až nato že mám pocit akoby sa ak je vietor tak sa ten šum akoby prejavoval aj okolo 80km/h a podobne ale inak fakt velka spokojnost. mám heko a mrzí ma že envyrábajú ha gčko htb aj zadné. zadné ak tak len na combi a podobne. a na predných to vobec envyzerá škaredo podľa môjho to vzhlad auta zlepšilo a daval som aj tie pliešky a okná fungujú úplne výborne.
OPEL Astra G 1.6 zelená metalíza *1998
predavaju aj na 5dv bud ako sady alebo cez nejakeho predajcu aj samotne zadne
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
-
viem ale jedine čo som videl tak jedine na combi sedan a podobne na hatchback som nenasiel nikde.mirda2908 píše:predavaju aj na 5dv bud ako sady alebo cez nejakeho predajcu aj samotne zadne
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
a sedan ma rovnake dvere ako 5dvr jediny rozdiel je v zadnej casty auta
-
couz keby som bo vledel skor len samotne zadne určite nezozeniem tak musia stacit tie predne ktore mam.mirda2908 píše:a sedan ma rovnake dvere ako 5dvr jediny rozdiel je v zadnej casty auta
jedine tak skusit bud zavolat alebo emailom sa informovat ci sa daju predat aj samotne zadne alebo to nejako skusit najst cez googla ten najde a samotneho boha
mam pocit že samotný vzadu se neprodávaj. Samostatný je předky a zadky jen komplet s předníma. Před třema rokama jsem to zkoušel na zafiru a neuspěl jsem. Spíš mít štěstí a buď koukat na inzeráty a nebo mít kliku a vrakoviště.
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
v desti je to asi dobre ale jnak FUUUUUUUUUUUUUJ..ale kdo dela tuzing ala ceska rodinka,plysaci,stromecky kaufland,nalepky skejt firem atd at si tam da vetsi de*il uz nebude...
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
to chces jako rict kdyz to mam na aute sem debil???Vaz slova co pises