Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
Re: Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
- Reklama
Veď nemáš X18XE1...Trdlo píše:Dojezdili jsme, náhlá smrt. RJ Out...
Zdarec borci,já používám svý géčko jako služebák je to 1.6,8v a jezdí v Přerově jako taxik má nalítaný 390 000km a až na malý mouchy šlape ale máme ještě jednu 1.4,16v a nechce potvora držet volnoběh,může mi někdo poradit?Díky moc.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ale pane, tak nezlobte se... pojďte si hrát. Třeba s modulem, kdy se mám stavit, chtěl bych to napájet....Frydex píše:Příspěvky vás dvou, jsou opravdu duchaplné... hlavně ať jich je co nejvíc... jak čtrnáctka na facebooku Pak tu má jít na tom fóru něco najít.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- Specnaz.oto
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem chtěl konečně předvést mou astruli zde na fóru, ale opět mi do toho něco vlezlo ... budu se snažit ji sem dát co nejdřív (to bych měl když se tu flákám už přes rok ).
LÍNEJ ROPÁK
Opel Astra Caravan, r.v. 1999
2.0 Di 16V (X20 DTL)
2.0 Di 16V (X20 DTL)
Tak dneska namontovaný výfuk středový a koncový ale zase mi to mlátí o tažné, takže zase vypodložit gumou. A eště dostala nový olejíček. Chi Chi
ale má dti budou tam studeňákymexxo píše:Veď nemáš X18XE1...Trdlo píše:Dojezdili jsme, náhlá smrt. RJ Out...
Tohle jsem měl včera před dílnou - trošku kroupy,trošku řeka.
www.astradily.cz
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
To je pěkný nářez v Bruntali nic jenom sprška, prej to šlo na vrbno......
Jj,byl to jen nějaký pás,okolo nikde nic moc nebylo.
www.astradily.cz
tel. 603 734 474
tel. 603 734 474
- Specnaz.oto
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem byl v jedné reklamce u nás ve Varech a nechám si udělat protisluneční pás na přední okno protože za to moc nechtějí . Udělají skoro cokoliv a napíšou taky, kdo vlastní doménu https://www.astra-g.cz .... přemýšlel jsem o tom, že bych si tam dal tohle, byla by to pro stránky menší reklama . Nebo tam dám jenom OPEL a bude klid ... uvidím jak to bude nejdřív vypadat
LÍNEJ ROPÁK
2.0 Di 16V (X20 DTL)
2.0 Di 16V (X20 DTL)
Vylepená jedna hvězda od Pohlreicha v Jihlavě na náměstí znamená jen studenou podprůměrnou polévku, těžce podprůměrné hlavní jídlo, hlad po obědě, chladnou obsluhu a tomu všemu neodpovídající vysokou cenu. Pepsinu tam měli dobrou (i když drahou a teplou), to abych jen nekritizoval.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
eXP10it: máš ve vyfuku dirku
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398