Fajn, vsak urco tady pak budes davat inzerat ne? Tak ja bych se kdyztak ozvaljusti píše:Slash ale masku budu možná měnit tak když tak nebude problém se nějak domluvit
Re: Prodám Astru Edition 100 3dveř CENA: 69 000 Kč
Re: G astra
- Reklama
Díky moc to jsem potřeboval slyšet.Rok a půl jsem tam měl origo a ted když jsem to vyměnil tak mi to příjde že to není ono že je to rádoby tuning a to nechci,líbí se mi německy uhlazený tuning žádné brutální nárazníky ale jen decent.Oplíček píše:Myslím, že Lumma je povedený nárazník, nechal bych ho tam. Sedí k autu dobře. No pokud to budeš chtít mít celé v kupě ala Lumma, tak pisni Cobeinovi a on by ti zařídil i zadní a určo i prahy, ale jak říkám, chce mu to pisnout.
Opel Astra
Lumma je decentní a pěkný nárazník, ale člověk si na něj musí dávat pozor, však jsi viděl, jak dopadl chudák Boči od kterého ho asi máš. Je to dosti nízké a když už přijíždíš k nějakému retardéru, tak musíš jó dávat pozor, aby jsi nezadřel. Na zimu si nech origo, tak jako já a budeš v pohodě a nebudeš se muset bát8)
Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL
Oplíček No přes retarder to vychází tak akorat no a v zimě asi ani jezdit nebudu takže to bude v pohodě.
Opel Astra
no tak to je na těsno ...
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
Koukám že tam máte hezké počasí
Ale vychází to dost těsně , navic jsi přišel naraznikem o mlhovky, neni to nevyhoda?
Ale vychází to dost těsně , navic jsi přišel naraznikem o mlhovky, neni to nevyhoda?
Slash Počasí je horozné. Co se týče mlhovek tak za tu dobu co auto mám tak jsem použil mlhovky jen 2x a že by to byla nějaká markantní pomoc to se říct nedá takže mlhovky mi zatím neschází
Opel Astra
jinak naraznik vypada hezky, jen ty mlhovky by me asi trisku stvaly no , pokud budou zbytecny penize, chtel bych jit do OPC
No fotečka s retardérem je fakt skutečně pěkná No jak jsem říkal, tak Lumma je dosti nízký nárazník a přejíždět ty takové vyšší retardéry je fakt mazec. No a mlhovky, tak existuje tolik variant, které se tam dají dát. Já se třeba inspiroval ala Frydex a mám tam z Octavie II. Možností je hodně a jak vidím, jak sis pěkně opravil Bočiho nárazník, tak pro tebe nebude problém si tam dopasovat jakékoli
Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL
tak to bych raději koupil nějaké hezké kola než dávat celkem dost peněz do nárazníku, ale je to na toběSlash píše:jinak naraznik vypada hezky, jen ty mlhovky by me asi trisku stvaly no , pokud budou zbytecny penize, chtel bych jit do OPC
Opel Astra
Oplíček píše:No fotečka s retardérem je fakt skutečně pěkná No jak jsem říkal, tak Lumma je dosti nízký nárazník a přejíždět ty takové vyšší retardéry je fakt mazec. No a mlhovky, tak existuje tolik variant, které se tam dají dát. Já se třeba inspiroval ala Frydex a mám tam z Octavie II. Možností je hodně a jak vidím, jak sis pěkně opravil Bočiho nárazník, tak pro tebe nebude problém si tam dopasovat jakékoli
Já jsem nad mlhovkama taky uvažoval ale zatím to nechám tak a ty co jsem chtěl jsem v ČR nenašel jsou to univerzální ale tady prostě nejsou.Mají je na ebay takže možná časem až budu mít čas tak je obednám a dám je tam to se ještě uvidí.
Opel Astra
Pěkna astrulka připada mi nějaka povědoma.zda se mi že jsem ji už někde viděl
do lumy se dají dát OPC výplně kolem mlhovek a OPC mlhy.... viz např Gallo
twetty2 píše:Pěkna astrulka připada mi nějaka povědoma.zda se mi že jsem ji už někde viděl
jo taky se mi zdá
Opel Astra