Dodatečné zapojení zavírání oken pomocí DO, návod str.23
Re: Dodatečné zapojení zavírání oken pomocí DO, návod str.23
mam to zapojene tak ako si dal schemu ale pouzil som BS170 namiesto IRF530
moze byt zrada tam?
este jedna vec pruzok na diode ide k 1k odporu?
moze byt zrada tam?
este jedna vec pruzok na diode ide k 1k odporu?
Astra G 1.8 5dv ´03 Elegance -----> SAAB 9-3 SS ´09 1.8t
- Reklama
- vasekpetr1
BS170 má jinak zapojené vývody proti IRF530. Stáhni si datasheety a zapoj nohy podle nich:
http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet- ... BS170.html
http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet- ... RF530.html
a dioda má katodu označenou proužkem - čili proužkem k odporu.
http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet- ... BS170.html
http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet- ... RF530.html
a dioda má katodu označenou proužkem - čili proužkem k odporu.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Jak píše vasekpetr1.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Takže jsem další co má úspěšně zapojeno a je to pecka největší !!!!!
co musím dodat po zapojení těch drátku jsem měl vytaženou zelenou kostku, to mě bohužel nenapadlo a zjistil jsem že mi nejde proud tak jsem pak nechápal proč mi nejde ani central Ale jinak dobrá hovadinka....ještě jsem přemýšlel že bych to nějak zkusil napojit i na střešní okno ty drátky nějak spojit...ale je to jenom nápad.....ale myslím že by to bylo fajné kdyby se zatáhlo i střešní okýnko !!!!!
Budu informovat jestli to nějak půjde...kouklnu na drátky a pak dám vědět !!!
co musím dodat po zapojení těch drátku jsem měl vytaženou zelenou kostku, to mě bohužel nenapadlo a zjistil jsem že mi nejde proud tak jsem pak nechápal proč mi nejde ani central Ale jinak dobrá hovadinka....ještě jsem přemýšlel že bych to nějak zkusil napojit i na střešní okno ty drátky nějak spojit...ale je to jenom nápad.....ale myslím že by to bylo fajné kdyby se zatáhlo i střešní okýnko !!!!!
Budu informovat jestli to nějak půjde...kouklnu na drátky a pak dám vědět !!!
Astra G 2.0 DTI 16V Y20DTL --->xenony 6000k, vyhř.sedačky-z.okno+zrcátka, elektrické st.oken, sportovní pružiny, sport.filtr atd....Neony...
Ještě dodám.....nechápu ale při otočení klíčku do polohy před startováním se mi rozsvítí kontrolky ( kontrolka zapojení pásů hlavně) pak zmizne , ale když už nastartuju tak se mi znova rosvítí ale už nezhasnou, takže nechápu v šem je problém !!!Nevíte proč ???
Astra G 2.0 DTI 16V Y20DTL --->xenony 6000k, vyhř.sedačky-z.okno+zrcátka, elektrické st.oken, sportovní pružiny, sport.filtr atd....Neony...
Tuto vec mam v Astre G uz hodne dlho, max. spokojnost.Teraz by som chcel vedet, ci by sa to dalo dat spravit aj do Corsy B X12XE r.v. 1999
Corsa ma origo central, a DO dorabane....ale ake tam je, tak to netusim....
Corsa ma origo central, a DO dorabane....ale ake tam je, tak to netusim....
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Modul už je v Záfě a funguje to perfektně a na poprvé. Jen místo červeného kablíku jsem měl modro/černý
HOŠI HOŠI HOŠI HOŠI HOŠI HOŠI HOŠI
Přišel jsem na to jak zapojit střešní okno
Je to úplně jednoduché !!!!!
Ještě se akorát omlouvám za nekvalitní nákres, protože jsem bez foťáku tak jsem to musel jenom takhle udělat.....snad to pochopíte.....
Ještě se akorát omlouvám za nekvalitní nákres, protože jsem bez foťáku tak jsem to musel jenom takhle udělat.....snad to pochopíte.....
mám pocit, že Apikovi stačilo říct co všechno má modul zavírat a on to vyrobil. Takže i střešní okno .
- 2 okna
- 2 okna + střešní
- 4 okna
- 4 okna + střešní
- 2 okna
- 2 okna + střešní
- 4 okna
- 4 okna + střešní
AHA tak nevadí mno, však alespoň jsem zase o něco chytřejší, já jsem si zrovna nečetl příspěvky na 20- 40 apod. stránce takže jsem nevěděl že už to někdo vychytal Tak to mám smůlu...mno ale vím opět zase něco víc...
Sirhenrik: tak to co jsi vytvořil, že jen spojuješ dráty, zase odpoj a sestav si, nebo nech sestavit modul na to. Takhle se ti sakra zvedne klidovej odběr auta.
END
- vasekpetr1
Viz hned 1. 2. a 3. fotka na 1. straně tohoto vlákna .
Doporučení o použití tranzistoru s časem začíná tuším někde okolo 18. strany. Já to měl takto navrdo spojené přes 2 roky - nepozoroval jsem změnu v chování baterky, ale na rady zkušených jsem nabastlil tranzistor a jsem v klidu. Navíc můžeš větrat pootevřenými okýnky i při zamčeném autě .
Doporučení o použití tranzistoru s časem začíná tuším někde okolo 18. strany. Já to měl takto navrdo spojené přes 2 roky - nepozoroval jsem změnu v chování baterky, ale na rady zkušených jsem nabastlil tranzistor a jsem v klidu. Navíc můžeš větrat pootevřenými okýnky i při zamčeném autě .
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Schema zapojení na zavírání oken (2 okna, 4 okna + / - šíbr) se liší jen délkou otevření tranzistoru (použitými součástkami). Pokud se jedná o originální střešní okno, které lze zavřít manuálně podržením klíčku ve dveřích.
Spojování drátů v žádném případě nedoporučuji.
Spojování drátů v žádném případě nedoporučuji.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Pozor na to, taky jsem to měl takhle skoro snad 2 roky zapojený, no fungovat to ono to bude, ale baterka jde celkem rychle do háje, však pokud to tak necháš, tak to v zimě poznášsirhenrik píše:HOŠI HOŠI HOŠI HOŠI HOŠI HOŠI HOŠI
Modul od Apíka je asi to nejlepší řešení pro používání zavíraní dálkou čehokoli
Jo a ještě se mrkni na začátek tohoto tématu jestli máš ty barvy drátů správně, třeba ti to dělá neplechu s tím bagem, co píšeš v jiném topicu, ale jak píšu odpojit, upravit modul i pro šíbr a hotovo
Mobil : 602318645
Ok tak já si to nechám od Apika urobit .....