klepání hydroštelů
klepání hydroštelů
nazdar všichni asi mi klepou hydroštely dá se s tím něco dělat .
Je to vážné ?
Je to vážné ?
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
klepani hydroštelu
Kolko km mas na tom motore nabehané?
Mě klape jeden jemně, ale jen na volnoběh po přidání plynu nic.
Zatím na to se*u je to jen jemné a až bude víc tak vyčenžuju.
Dá se sehnet od 500 - 1000 Kč/kus výměna trvá cca 2-3hoďky, musí se sundat rozvody a vačky.
Ale pozor ten samý zvuk maj i prasklé svody výfuku, nebo prasklé těsnění.
tak hledej.
Zatím na to se*u je to jen jemné a až bude víc tak vyčenžuju.
Dá se sehnet od 500 - 1000 Kč/kus výměna trvá cca 2-3hoďky, musí se sundat rozvody a vačky.
Ale pozor ten samý zvuk maj i prasklé svody výfuku, nebo prasklé těsnění.
tak hledej.
no ty zvuky se často přenášejí,mé sousedce to nejdříve tikalo,pak tukalo,no a na konec rachtalo,to tikání,tukání se zdálo někde od vačky,prostě z hora a hlavně z boku co je rozvodák,když to bylo ve stádiu většího kraválu tak se ukázalo.že je v háji ložisko ve vodní pumpě,byla rozhadrovaná,ale nejdříve takové tikání,ty zvuky těžko nalezneš,ale ta pumpa mně napadla,kdy jsi jí měnil?xcarv píše:Dík za rady .
Ještě takovej dotaz kde jsou ty svody výfuku.
A ještě jedna maličkost teď to začalo ještě tikat někde z motoru.
dík za rady.
mám najeto 112000
tak jsem to poslouchal dílenským "stetoskopem " a mám pocit že to šlo nejvíce z prvního a druhého vstřiku dal jsem to na tu nerezovou trubičku.
Pak mi to taky občas jako by pšoukne do výfuku . Jako by občas jeden válec vynechal . Zítra se snad dostanu už konečně na přeměření zapalovací lišty. Tak dám vědět jak jsem dopadl no a potom další věci hydroštely, ventily atd.
Pak mi to taky občas jako by pšoukne do výfuku . Jako by občas jeden válec vynechal . Zítra se snad dostanu už konečně na přeměření zapalovací lišty. Tak dám vědět jak jsem dopadl no a potom další věci hydroštely, ventily atd.
tak vidíš,dost možná to bude v té vodní pumpě,to odchází často,hlavně když se to při výměně rozvodáku nemění,je to vlastně též kladka s ložiskem,jsem zvědav zda to bude ta vodící napínací,nebo jiná.xcarv píše:Tak už to bude asi vyřešeno vypadá to na ložisko na nějaký kladce v rozvodech tak příští týden dám vědět jak jsem dopadl. Ale 170 jede v pohodě.