wlčákova astra coupé Z22SE
Tak včera jsem si nechal rozleštit škrábance na laku a je zase o kousek krásnější. Taky už mám konečně všechny díly, takže se v příštím týdnu začne opravovat.
Jedete dnes někdo na okruh do Mostu? Bude tam den sportovních aut, takže udělám nějaké fota.
edit: tak jelikož je tam hnusně, tak nikam nejedu..
Jedete dnes někdo na okruh do Mostu? Bude tam den sportovních aut, takže udělám nějaké fota.
edit: tak jelikož je tam hnusně, tak nikam nejedu..
Astra G coupe Z22SE
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
jooo tak to se ti nedivim ale tak, nebylo to naposled, tak priste njowlcak píše: Ráno bylo zataženo a pak se pěkně vyjasnilo, ale otec to zatáhnul a měl jsem tam jet s ním. Teďka jsem na to koukal ve zprávách a bylo tam na co se dívat.. Takže jsme pěkně nasraní..
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak už mi jí konečně dávají dohromady. Levý nosník je akorát "trošičku" zaražený (viz foto). Taky mi kluci oznámili, že si musím koupit nový přední světla, jedno bylo zbastlený a druhý má jinou barvu, má být černý a tohle je takový divný tmavý matný odstín. V Autokelly je mají po 1800, ale posledně když jsem si tam byl pro mlhovku, tak mi dali na normální astru, s tím, že je to na coupé, tak Bůh ví co by mi dali teď.. Takže dnes budu shánět světla..
Astra G coupe Z22SE
no jestli ti jde jenom o cenu tak to je docela smutný rozdíl kvality origo světla a napodoběniny je docela markantní, už to tady píšu asi podvacátý...poslal jsem ti SZwlcak píše:Proč ne? Mám slevu 25 % v kelly.. Jinak bych měl zájem, ale potřebuju je hned.. Tak dej vědět co nejdřív.Vojta píše:a hlavně si nekupuj světla v autokelly mam originály černý použitý za 2500 kdybys měl zájem
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Právě proto se ptám proč si je nemám brát v autokelly, už nahoře jsem psal, že v autokelly to stojí za prd. To, že to píšeš už po dvacátý, mi Tě je upřímně líto, ale já nestíhám pročítat všechny příspěvky ve fóruVojta píše:no jestli ti jde jenom o cenu tak to je docela smutný rozdíl kvality origo světla a napodoběniny je docela markantní, už to tady píšu asi podvacátý...poslal jsem ti SZwlcak píše:Proč ne? Mám slevu 25 % v kelly.. Jinak bych měl zájem, ale potřebuju je hned.. Tak dej vědět co nejdřív.Vojta píše:a hlavně si nekupuj světla v autokelly mam originály černý použitý za 2500 kdybys měl zájem
A na ceně záleží každému.
Astra G coupe Z22SE
-
- Kontaktovat uživatele: