VTIPY
Re: VTIPY
Pár v posteli, zvoní telefón, žena to dvihne, chvíľu počúva a zloží...
- "kto to bol?" ...
-"môj manžel, volal že príde neskôr, lebo hrá s tebou šachy"
- "kto to bol?" ...
-"môj manžel, volal že príde neskôr, lebo hrá s tebou šachy"
- Reklama
Luxusní vtípky ....převzato z TF
Jde chlap po lese a najednou uvidí roztřílenýho chlapa na cucky, jde dál a vidí utopenou ženu ve studni, popojde další kousek a vidí malé dítě úplně roztrhané . Po několika dalších metrech vidí sedět malou holčičku na pařezu, která pláče a zeptá se jí:
"Copak se ti stalo, holčičko?"
Holčička mu s brekem odpoví:
"Tatínka mi zastřelili myslivci, maminka se utopila, když se chtěla napít, no a malého bratra mi roztrhala divá zvěř."
Chlap k ní přistoupí, rozepne si po-klopec a povídá:
"Ty máš ale dneska smůlu."
Rus s Němcem se vsadí, komu líp brzdí auto. Němec naloží Rusa do BMW, rozjede se na 200 km/h a když se blíží zeď, ptá se Rusa: "tak co, bojíš se?" Rus: "jo, bojím." Němec na to šlápne a zastaví těsně před zdí. Rus si oddychne, naloží Němce do Žigula, rozjede se na 130 km/h, žigul se třese, motor řve a Rus se ptá: "tak co, určitě už sis strachy cvrknul, ne?" A Němec celý zelený odpovídá "jo, crvknul." Rus na to: "tak se třeba klidně i poser, protože tohle už fakt neubrzdím!",
Jde chlap po lese a najednou uvidí roztřílenýho chlapa na cucky, jde dál a vidí utopenou ženu ve studni, popojde další kousek a vidí malé dítě úplně roztrhané . Po několika dalších metrech vidí sedět malou holčičku na pařezu, která pláče a zeptá se jí:
"Copak se ti stalo, holčičko?"
Holčička mu s brekem odpoví:
"Tatínka mi zastřelili myslivci, maminka se utopila, když se chtěla napít, no a malého bratra mi roztrhala divá zvěř."
Chlap k ní přistoupí, rozepne si po-klopec a povídá:
"Ty máš ale dneska smůlu."
Rus s Němcem se vsadí, komu líp brzdí auto. Němec naloží Rusa do BMW, rozjede se na 200 km/h a když se blíží zeď, ptá se Rusa: "tak co, bojíš se?" Rus: "jo, bojím." Němec na to šlápne a zastaví těsně před zdí. Rus si oddychne, naloží Němce do Žigula, rozjede se na 130 km/h, žigul se třese, motor řve a Rus se ptá: "tak co, určitě už sis strachy cvrknul, ne?" A Němec celý zelený odpovídá "jo, crvknul." Rus na to: "tak se třeba klidně i poser, protože tohle už fakt neubrzdím!",
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
- zmrzlina
- Kontaktovat uživatele:
Brhy - ráda bych tě poopravila. Maďarští spoluobčané určitě nenakupují kokoty, protože i v maďarštině se kompot řekne "kompót"
ASTRA 2,0 DTI, Y20DTH
ZAFIRA B 1,9, CDTI, 74 kw, Z19DT
"Není důležité, kolik mám centimetrů, ale kolik mám energie."
ZAFIRA B 1,9, CDTI, 74 kw, Z19DT
"Není důležité, kolik mám centimetrů, ale kolik mám energie."
kompot pro všechny
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20
Nejlepší boty jsou u Bati v Hodoníně
OPEL ZAFIRA 2,2DTI Y22DTR OPC line 2005
https://www.automilacek.cz
https://www.automilacek.cz
Boči : Tak to s tím Rusem a Němcem mě jako vždy dostalo na kolena
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- Jeena
- Kontaktovat uživatele:
Tchýně vaří v kuchyni guláš. Malý domácí kocourek se přitulí k noze a mňoukáním si vyprošuje kousek masa. Tchýně jej odtlačí nohou. Kocourek se opět přitulí a prosí o kousek masa. "Vypadni" zařve na něj tchýně a odkopne jej do kouta.
Vzápětí přichází zeť z práce, posadí se ke stolu a tchýně mu říká: Uvařila jsem výborný guláš jen pro tebe," a nabere mu plný talíř. Ještě než zeť začne jíst, přitulí se k němu kocourek a prosí o kousek masa. Zeť mu kousek masa hodí se slovy: "Dej si, mazlíku." Kocourek maso zhltne a vzápětí leží natažený na zemi a nedýchá. Zeť se rozlítí a zařve na tchýni: "Tak otrávit jste mě chtěla, vy bestie," a prásk jí jednu po rypáku a tchýně letí do kouta. Kocourek pootevře očko a pomyslí si: "A máš to, svině lakomá!"
Vzápětí přichází zeť z práce, posadí se ke stolu a tchýně mu říká: Uvařila jsem výborný guláš jen pro tebe," a nabere mu plný talíř. Ještě než zeť začne jíst, přitulí se k němu kocourek a prosí o kousek masa. Zeť mu kousek masa hodí se slovy: "Dej si, mazlíku." Kocourek maso zhltne a vzápětí leží natažený na zemi a nedýchá. Zeť se rozlítí a zařve na tchýni: "Tak otrávit jste mě chtěla, vy bestie," a prásk jí jednu po rypáku a tchýně letí do kouta. Kocourek pootevře očko a pomyslí si: "A máš to, svině lakomá!"
ASTRA G Caravan 1.4 16V (X14XE) Edition 2000
tak ty botky jsou parádní
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
to je tak, když se u nás měšťáci nudí, to pak chodí po městě a rozdávají botky jednu za druhou , ale je fakt, že před Baťou je to stylovka
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
- p.somik
- Kontaktovat uživatele:
Sněhurka, Paleček a Quasimodo přijeli ke Guinnessům nechat se zapsat do knihy rekordů.
První jde do kanceláře Sněhurka, za chvíli vyjde, celá září a říká:"Zrcadlo nelhalo, jsem nejkrásněší na celém světě, zapsali mě".
Další na řadě je Paleček, vejde do kanceláře, za chvíli je venku a směje se na celé kolo:
"Jo! Zapsali mě, jsem nejmenší na světě.
Poslední jde Quasimodo. Za okamžik je venku, pěkně nasranej: "Kdo je Paroubek?"
První jde do kanceláře Sněhurka, za chvíli vyjde, celá září a říká:"Zrcadlo nelhalo, jsem nejkrásněší na celém světě, zapsali mě".
Další na řadě je Paleček, vejde do kanceláře, za chvíli je venku a směje se na celé kolo:
"Jo! Zapsali mě, jsem nejmenší na světě.
Poslední jde Quasimodo. Za okamžik je venku, pěkně nasranej: "Kdo je Paroubek?"
ZAFIRA 1,8i 16V 2003 Z18XE, TC,AUT.KLIMA, PC,TEMPOMAT,LPG sekvenční BRC(od 63.000km)
OP-COM v PL, EN, CZ + redukce na starší Oply
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 474000km (LPG od 60.000km)(2017)
OP-COM v PL, EN, CZ + redukce na starší Oply
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 474000km (LPG od 60.000km)(2017)
Bez komentáře....