pomáhat a chránit a vše co k nim patří
- Reklama
Re: pomáhat a chránit a vše co k nim patří
manliho mesicni aktualizace
bývalé: Astra G Comfort 1.4 https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=25151
nyní: Corsa D Sport 1.4T https://corsaclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=9676
nyní: Astra J Cosmo 1.6T SIDI https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=17&t=378&p=3258#p3258
nyní: Corsa D Sport 1.4T https://corsaclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=9676
nyní: Astra J Cosmo 1.6T SIDI https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=17&t=378&p=3258#p3258
- oFF
- Bydliště: Ivanka pri Dunaji - Metropola (mame metro hned vedla pola)
- Kontaktovat uživatele:
tak dnes som bol na povinnej vstupnej prehliadke do zamestnania a pri nemocnici sa zle parkovalo a takto to dopadlo
Vraj parkovanie na zeleni. Tak dosli Hovnozberaci (mestski policajti) a ze 20€ ja som im povedal, ze mam len 10€ a oni, ze taky blok nemaju, tak ja,ze ci mi vazne chcu dat 20€ za to, ze stojim na niecom co sa zelen nazvat neda. A jeden z nich, ze no a preco to nieje zelen, lebo tu vsetci parkuju? (to som vyuzil a hned som reagoval), moja reakcia : No vidite, teraz ste sam priznal, ze to zelen nieje, cize papucu som dostal neopravnene. A potom ten policajt, ze tak to spravime za 10€? A ja ze uz nechcem ved nedam im predsa 10€ za nieco co som nespravil, vraj ma nahlasia na miestnom urade alebo kde. som zvedavy
Vraj parkovanie na zeleni. Tak dosli Hovnozberaci (mestski policajti) a ze 20€ ja som im povedal, ze mam len 10€ a oni, ze taky blok nemaju, tak ja,ze ci mi vazne chcu dat 20€ za to, ze stojim na niecom co sa zelen nazvat neda. A jeden z nich, ze no a preco to nieje zelen, lebo tu vsetci parkuju? (to som vyuzil a hned som reagoval), moja reakcia : No vidite, teraz ste sam priznal, ze to zelen nieje, cize papucu som dostal neopravnene. A potom ten policajt, ze tak to spravime za 10€? A ja ze uz nechcem ved nedam im predsa 10€ za nieco co som nespravil, vraj ma nahlasia na miestnom urade alebo kde. som zvedavy
- Ruprecht
- Kontaktovat uživatele:
Fakt dobry oFFe!
Ale mas pravdu, zadna zelen tam neni a ikdyz to na te fotce neni videt z druhe strany, nerekl bych, ze tam byla...
Ale mas pravdu, zadna zelen tam neni a ikdyz to na te fotce neni videt z druhe strany, nerekl bych, ze tam byla...
Opel Astra coupe Bertone 2.0L Turbo - Galerie
Opel Vectra Vauxhall Caravan 2.0L
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
tak si maš nechat snížit auto aby tam tu botičku přes blatník nemohli dat )
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
a jak to dopadlo?? To ti botku sundali a víc to neřešili bo co??
- oFF
- Kontaktovat uživatele:
No oni dosli a hned ju dali dole, a vraj ked nezaplatim ma nahlasia na mestsky urad, tak som zvedavy. Uz raz sa stalo, ze sme nezaplatili s kamosm a nic sa nestalo
Nad tym znizenim som rozmyslal, ze by to tam uz nedal. Ale keby ma dali odtiahnut to bude draheeee
Ruprecht: z druhej strany je tam travy este menej
Nad tym znizenim som rozmyslal, ze by to tam uz nedal. Ale keby ma dali odtiahnut to bude draheeee
Ruprecht: z druhej strany je tam travy este menej
je to boj... z jedné strany se bojíš aby ti nějaký kkt neulomil nárazník při parkování a hned jak zajedeš trochu mimo zpevněnou plochu tak že prý zeleň...
- oFF
- Kontaktovat uživatele:
Este som rozmyslal ci ist na tu "zelen" ale keby som nesiel, zase nesplnam nas zakon ze chodnik musi byt siroky 1.5M. Lebo za mnou bol chodnik, keby som mal kolesa na betone tak mam zadok moc na chodniku
No, nějaký zbytek zeleně tam ještě je místy, kdo ví kolikrát tam ta botička už byla
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- oFF
- Kontaktovat uživatele:
Asi nie prvy krat Ale tak dobre to dopadlo, zatial...
- Ruprecht
- Kontaktovat uživatele:
Ono asi neni pruser s tim, ze tam ta zelen nebyla, ale z principu jde o to, ze je to prostor pro zelen vyhrazeny. Bohuzel, kdyz tam zelen zadna neni a oni ten prostor nemaji nijak oznaceny, tak neexistuje moznost, jak by ses mohl dozvedet, ze tam nemas parkovat. Toho uz by se vyuzit asi dalo, ne?
btw: dalo by se tam zaparkovat podelne tak, abys nestal na "zeleni" a na chodniku zustalo tech 1,5m?
btw: dalo by se tam zaparkovat podelne tak, abys nestal na "zeleni" a na chodniku zustalo tech 1,5m?
Opel Astra coupe Bertone 2.0L Turbo - Galerie
Poslední dobou mám s PACH jenom dobrá setkání... Nedávno jsem vyhazoval mladou u práce a doběhl mne udýchanej dopravák, že mi kus zpět upadla erzeta a rovnou mi ji podal...
Tak nějak by to mělo fungovat a poslední rok zpět mne nikdy nebuzerovali, vždycky byli příjemní a v pohodě.
Tak nějak by to mělo fungovat a poslední rok zpět mne nikdy nebuzerovali, vždycky byli příjemní a v pohodě.
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE