velikost disků
Re: velikost disků
Tieto origo opel disky ti budú pasovať v pohode. Síce neviem či naozaj nemajú šírku 6 palcov, ale aj keby mali 7", pri ET49 ich tam zmestíš a nebudú nikde chytať. Akurát guma by správne mala byť 205/50 R16, takže budeš mať odchylku na tacho oproti skutočnej rýchlosti a nabehaným km.
- Reklama
vůbec na to nekašli, měl jsem stejnej problém - kola bez kroužků a při 100+km/h mi to pěkně házelo jenže to byl atipickej rozměr tak se nedaly sehnat.., zajel jsem k soustružníkovi, sundal mu jedno kolo, on si naměřil průměr díry pro kroužek v kole, pak průměr náby (má bejt 57,1 ale já měl 56,6-8) a hloubku (u mě 15mm), vytočil to za 5 minut a zjistili jsme že to o kousek nesedí na nábu, tak to stočil o 0,3 mm a už to krásně sedlo, takhle jsme to udělali na všech kolech a jsou teď krásně vycentrovaný, nehází to ani při 160tikm/h a já nemám blbej pocit že mi kola drží jen šroubyJiricek_decin píše:aha, dík za info, to se na to asi vykašlu teda... takový pěkný kola...
nyní: Zafira B Z18XER, 2007
ex2: Z16XE Caravan, 2003
ex1: X16SZR Htb, 2000
ex2: Z16XE Caravan, 2003
ex1: X16SZR Htb, 2000
hlavně se ti pak šrouby >>zakousnou<< do liťáku když to na středu nebude sedět...u kamaráda nepomohla ani 2 metry dlouhá trubka na povolení...pak už jen vrtačka